Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Οι τάφοι των παπούδων του Άδωνη, οι τάφοι των Βενιζέλων και οι τάφοι των... βασιλέων στο Τατόι, στη μάχη της διαδοχής στη ΝΔ

Με ιδιαίτερο τρόπο ο Γιώργος Παπαχρήστος στη σημερινή στήλη του στα “Νέα”, αναφέρεται στην επιλογή του Άδωνη Γεωργιάδη να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας από το Αμύνταιο Φλωρίνης, καθώς εκεί υπάρχουν οι τάφοι των παππούδων του.
“Η πρωτοβουλία τον διαχωρίζει σημαντικά έναντι των άλλων υποψηφίων για το προεδρικό αξίωμα.
Για παράδειγμα, δεν είδα τον Κυριάκο ας πούμε να επισκέπτεται
τους τάφους των Βενιζέλων, ούτε τον Τόλη (Τζιτζικώστα) να κάνει το ίδιο στο Τατόι, με τους τάφους των βασιλέων, για να τονίσει την οικογενειακή παράδοση”.
Σημειώνεται ότι η οικογένεια Μητσοτάκη έχει συγγενικούς δεσμούς με τον Οίκο των Βενιζέλων, ενώ η οικογένεια Τζιτζικώστα θεωρείται από τις τελευταίες φιλοβασιλικές οικογένειες που έχουν απομείνει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε λάβει ειδική άδεια από την Ελληνική Δημοκρατία για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του Απόστολου Τζιτζικώστα, ενώ οι απόγονοι της οικογένειας Γλίξμπουργκ προπαγάνδιζαν μέσω των social media την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, από τις πρώτες κιόλας μέρες της εξαγγελίας της.

1 σχόλιο:

  1. Ψηφίζεις Τζίτζι και έχεις μαζί πακέτο και τους δύο μεγάλους χαμένους των δύο δημοψηφισμάτων που εχουν γίνει στην Ελλάδα. ΚΟΚΟ (άντε τον διάδοχο) και Αντώνη. Μένα σμπάρο τρία τρυγόνια!!!
    Φοβερό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.