Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Ξέφυγαν στην κυβέρνηση!!!Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: «Ωραίο στυλ έχεις εσύ, μωρή»


Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: «Ωραίο στυλ έχεις εσύ, μωρή» [βίντεο]


Πηγή: iefimerida.gr
Και ξαφνικά στη Βουλή προκαλούνται επεισόδια και για το στυλ των βουλευτών. Σήμερα η αντιπαράθεση έγινε μεταξύ της βουλευτού της ΝΔ Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου.
Όταν η κυρία Ασημακοπούλου τελείωσε την επίκαιρη ερώτηση που είχε προς τον Νίκο Παππά, κινήθηκε για να βγει
από την Ολομέλεια, αλλά άκουσε τον κ. Συρμαλενιο να της λέει «ωραίο στυλ έχεις εσύ, μωρή». Αιφνιδιασμένη η βουλευτής της ΝΔ, τον ρώτησε: «Εχετε πρόβλημα με το στυλ μου;». «Ναι», της απάντησε ο βουλευτής, «έχω. Δεν μου αρέσει καθόλου».
«Αν έχεις πρόβλημα, έλα έξω να το λύσουμε ή σήκω όρθιος και πες το δυνατά στην αίθουσα», απάντησε ξανά η κυρία Ασημακοπούλου και τελικά -και με την παρέμβαση του προεδρεύοντος- το θέμα σταμάτησε εκεί και το επεισόδιο έληξε.
Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την σεξιστική επίθεση του Νίκου Συρμαλενιου  προς την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.
Σε συνομιλία που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες επιβεβαίωσε πλήρως το περιστατικό ωστόσο δήλωσε πως δεν χρησιμοποίησε  την λέξη μωρή. Πράγματι μίλησα με ειρωνικό ύφος για το στυλ της κυρίας Ασημακοπούλου ωστόσο δεν την είπα μωρή είπε στους δημοσιογράφους που βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου