Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Πύρρος Δήμας για ΧΑ: Οι εγκληματίες στη φυλακή, όχι στα έδρανα της Βουλής

Πριν από μερικά χρόνια, (Ιούνιος του 2014) ένας άλλος παλικαράς της Χρυσής Αυγής ο Νίκος Μίχος, επιχείρησε σε μια στιγμή έντασης να επιτεθεί σε βουλευτή και συγκεκριμένα στον Πέτρο Τατσόπουλο.
Ο Μίχος είχε σηκωθεί από το έδρανό του και προχώρησε απειλητικά προς τον κ. Τατσόπουλο. Τότε όμως έτρεξε και μπήκε μπροστά του ο Πύρος Δήμας, που ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, και του είπε:

"Κάνε πίσω τώρα! Μην τολμήσεις άλλο βήμα".
 Ο Μίχος κοντοστάθηκε και αμέσως έκανε μεταβολή, υπολογίζοντας ότι θα έτρωγε "το ξήλο της αρκούδας" από τον μυώδη Έλληνα αρσιβαρίστα.
Θυμηθήκαμε το περιστατικό με αφορμή ανάρτηση του Πύρου Δήμα στα social media, με την οποία ο κορυφαίος Ελληνας αθλητής θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για το επεισόδιο που σημειώθηκε στη Βουλή των Ελλήνων.
Ο Πύρρος Δήμας από τις ΗΠΑ όπου διαμένει και εργάζεται (είναι προπονητής της εθνικής ομάδας άρσης βαρών των Ηνωμένων Πολιτειών), έστειλε μέσω των κοινωνικών δικτύων το δικό του μήνυμα για τα θλιβερά επεισόδια που διαδραματίστηκαν σήμερα στη Βουλή.
Ο κάτοχος τεσσάρων Ολυμπιακών μεταλλίων, αναφέρει στην ανάρτησή του:
«Ήθελαν να μας δείξουν, να μας θυμίσουν, πόσο «μάγκες» είναι παίζοντας ξύλο στη Βουλή. Τους ξέρουμε πλέον. Η φασιστική συμπεριφορά τους δε πρέπει να μας φοβίζει. Πρέπει να μας εξοργίζει. Καμία ανοχή σε όσους δε σέβονται τίποτα, σε όσους σηκώνουν τόσο εύκολα το χέρι, σε όσους μας πουλάνε πατρίδα χωρίς να έχουν καμία αίσθηση πόσο φθείρουν την έννοια με τη συμπεριφορά τους. Πριν δύο χρόνια ήταν ο Μίχος, σήμερα ο Κασιδιάρης, αύριο δεν πρέπει να είναι κανείς τους. Ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το επικίνδυνο αστείο. Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής.
ΥΓ: Ξέρω ότι πιθανώς αρκετοί να με βρίσουν ή να με ειρωνευτούν που δε ζω ή δουλεύω πια στη χώρα που αγαπώ. Το περιμένω. Ομως ας είναι αυτή η τελευταία τέτοια έκφραση του θυμού και του μίσους σας. Ας ξεπεράσουμε επιτέλους τις πρωτόγονες συμπεριφορές, και ας κάτσουμε να λύσουμε τα προβλήματα αυτής της χώρας ως σκεπτόμενοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το μέλλον των παιδιών τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου