Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Νέο δείπνο του Κυριάκου με βουλευτές



ΣΤΟ πλαίσιο της περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους βουλευτές του έχει προγραμματιστεί σήμερα το βράδυ τραπέζι με όσους εκλέχθηκαν πριν από το 2004.
Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 21:00 στην ψαροταβέρνα του Ζορμπά στον Πειραιά, εκτός απρόοπτου βέβαια λόγω και του πολυνομοσχεδίου που βρίσκεται στις επιτροπές
της Βουλής.
Οι βουλευτές που έχουν προσκληθεί είναι ο Γιάννης Τραγάκης,  ο Θανάσης Μπούρας, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Γιώργος Βλάχος, ο Μάριος Σαλμάς, ο Κώστας Τασούλας, η Κατερίνα Παπακώστα, ο Μάκης Γιακουμάτος,  ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Θανάσης Δαβάκης, ο Δημήτρης Σταμάτης, ο Γιώργος Καρασμάνης, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Πάντως ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ μάλλον δεν θα δώσει το παρών αφού έχει ενημερώσει πως έχει ανειλημμένη υποχρέωση ενώ η πρώην υπουργός Εξωτερικών παρά την πρόσφατη επέμβαση στο πόδι της θα παρευρεθεί.
Οπως είναι φυσικό πρόσκληση δεν έλαβαν ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς ως πρώην πρωθυπουργοί ενώ τα τραπέζια θα έχουν και συνέχεια.
Το πρώτο γαλάζιο δείπνο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό όταν ο πρόεδρος της Ν.Δ βρέθηκε στην Καισαριανή με τους βουλευτές που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά το 2004 όπως και ο ίδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.