Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Διευρύνει τη διαφορά υπέρ της ΝΔ κατά 13% η Pulse- Σταθερά πτωτική η πορεία για τον ΣΥΡΙΖΑ

Διεύρυνση της διαφοράς ανάμεσα σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ που αγγίζει τις 13 μονάδες καταγράφει η πανελλαδική δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του Action24.
Η έρευνα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Evening Report» του Γιώργου Κουβαρά έχει πολύ «δυσάρεστα» μηνύματα για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, καθώς το 76% αξιολογεί αρνητικά τη συνολική συμφωνία με τα μέτρα και τα αντίμετρα, ενώ το 73% των ερωτηθέντων
θεωρεί ότι αποτελούν καινούριο τέταρτο Μνημόνιο και δεν προδιαγράφουν έξοδο από Μνημόνια και τέλος της κρίσης.
Σε ό,τι αφορά τα αντίμετρα, το 32% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι θα εφαρμοστούν, έναντι 55% που θεωρούν ότι δεν θα εφαρμοστούν, ενώ αξιολογώντας τις ομιλίες των δύο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, οι ερωτηθέντες κρίνουν θετικά την ομιλία Τσίπρα σε ποσοστό 17% (έναντι 52% που την κρίνουν αρνητικά) και θετικά την ομιλία Μητσοτάκη σε ποσοστό 32% (έναντι 37% που την κρίνουν αρνητικά).
Στην πρόθεση ψήφου, η δημοσκόπηση καταγράφει διεύρυνση της διαφοράς μεταξύ Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ κατά 1% συγκριτικά με τη δημοσκόπηση του προηγούμενου μήνα και βρίσκεται στις 13 μονάδες. Πρόθεση ψήφου: ΣΥΡΙΖΑ 17%, Ν.Δ. 30%, Χ.Α. 7%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 6,5%, ΚΚΕ 6% Ποτάμι 1,5%, ΑΝΕΛ 1,5%, Ενωση Κεντρώων 1,5%, Λαϊκή Ενότητα 1%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%, Πλεύση Ελευθερίας 2%, ΕΠΑΜ 1%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 1,5%.
Με αναγωγή επί των εγκύρων, η Ν.Δ. παίρνει 33%, ο ΣΥΡΙΖΑ 19%, Χρυσή Αυγή 7,5%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 7%, ΚΚΕ 6,5%, Πλεύση Ελευθερίας 2,5%, ενώ Ποτάμι, Ενωση Κεντρώων και ΑΝ.ΕΛ. από 2%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.