Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Το Άγιο Φως διχάζει τον ΣΥΡΙΖΑ- Δώρο στον Καμμένο η αδράνεια Τσίπρα για την προστασία των παραδόσεων...





Διαστάσεις εντός συγκυβέρνησης παίρνει το θέμα με το Άγιο ΦωςΓρίνιες μαθαίνουμε ότι υπάρχουν στην κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο για την υπόθεση των μέτρων, αλλά και για το ζήτημα του Αγίου Φωτός.
Βουλευτές που δεν έχουν αποποιηθεί τη θρησκεία και τη σχέση που υπάρχει μεταξύ ελληνισμού και χριστιανισμού όπως οι κκ. Αμανατίδης, Μπόλαρης, Κουρουμπλής, Μιχελογιαννάκης (οι περισσότεροι είναι εκ
μεταγραφής από το ΠΑΣΟΚ) πιστεύουν ότι ήταν στρατηγικό σφάλμα του κ. Τσίπρα να μη συμμαζέψει από την πρώτη στιγμή βουλευτές όπως τον κ. Μπαλαούρα και ορισμένους άλλους που διαγκωνίσθηκαν στην αριστεροσύνη για το ποιος θα πει τη μεγαλύτερη μπαρούφα σε σχέση με το Άγιο Φως, αγνοώντας –κάτι που, τουλάχιστον ο κ. Αμανατίδης ξέρει- τη σημασία που έχει για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα στην περιοχή η ελληνική πρωτοκαθεδρία στη λήψη και μεταφορά του Αγίου Φωτός.
Μάλιστα οι εν λόγω βουλευτές κατηγορούν τον κ. Τσίπρα ότι με την αδράνειά του έδωσε το δικαίωμα στον κ. Καμμένο να μονοπωλήσει την προστασία του Αγίου Φωτός.
Θα συμφωνήσουμε σε όλα με τους εν λόγω βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πλην του τελευταίου. Γιατί ίσως ο κ. Τσίπρας ήθελε να αφήσει τον κ. Καμμένο να εμφανισθεί ως ο πολιτικός που εντός της κυβέρνησης προστατεύει τις παραδόσεις. Άλλωστε δεν έχει τίποτε άλλο να… «πουλήσει» στους ψηφοφόρους ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.