Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Χατζηδάκης: Ο Τσίπρας στη διαπραγμάτευση είναι «Βραδυποριακός» και «Ταλαιπωριακός» για τους Έλληνες

«Ο κ. Τσίπρας είναι ο πιο μνημονιακός πρωθυπουργός και είναι αυτός που έχει προσδέσει περισσότερο τη χώρα σε μνημόνια», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον Realfm 97,8 σχολιάζοντας την χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού ανέφερε:  «η χθεσινή συνέντευξη ήταν η πιστοποίηση της αποτυχίας της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού διότι έχουμε μία κυβέρνηση η οποία
ασχολείται πολύ περισσότερο με τα λόγια και τα επικοινωνιακά τρικ, απ’ ότι ασχολείται με αυτή καθ’ αυτή τη διακυβέρνηση της χώρας. Και η συνέντευξη η χθεσινή ήταν μία απόδειξη γι’ αυτό».
Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλοι ξέρουμε ότι τα μέτρα τα οποία έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή είναι τα μέτρα τα οποία είχαν συζητηθεί ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο. Τα μέτρα για το αφορολόγητο, τα μέτρα για τις συντάξεις, τα μέτρα τα οποία ουσιαστικά σηματοδοτούν ένα τέταρτο μνημόνιο. Και αυτά τα μέτρα, τελικά, φέρνει ο Πρωθυπουργός, ενώ με την καθυστέρηση η οικονομία έχει ξαναπέσει στο πηγάδι της ύφεσης, έχουν αυξηθεί παραπάνω τα κόκκινα δάνεια, έχουμε περαιτέρω εκροή καταθέσεων.
Και να σας πω και κάτι, επειδή τον άκουσα να αναφέρεται στην Μπαρτσελόνα και τον Πανελευσινιακό. Θα έλεγα ότι η τακτική που ακολούθησε στη διαπραγμάτευση ήταν τακτική «Βραδυποριακού» και τα αποτελέσματα, είναι αποτελέσματα «Ταλαιπωριακού» για τους Έλληνες πολίτες, διότι αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η ταλαιπωρία, πράγμα το οποίο το αισθάνεται ο καθένας στο νοικοκυριό του. Γι’ αυτό νομίζω πρόκειται τελικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου