Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Στη χώρα του παραλόγου η αντιπολίτευση κρατά υπεύθυνη στάση και λέει όχι στην απεργία στο μετρό και η κυβέρνηση καταγγέλλει την αντιπολίτευση για τη στάση της!!!- Πού ζούμε Θέε μου και τι άλλο θα δούμε!!!



Αυτό που συνέβη χθες δεν έχει ξανασυμβεί όχι μόνο στην ελληνική πολιτική σκηνή αλλά ούτε στην παγκόσμια.
Το Μετρό, ο Ηλεκτρικός και το Τραμ, δηλαδή τα βασικότερα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν και πάλι απεργία. Και βγαίνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε μια στάση απόλυτης και πρωτόγνωρης υπευθυνότητας και ειλικρίνειας και
καλεί τους απεργούς να σταματήσουν την απεργία τους γιατί ταλαιπωρούνται οι πολίτες.
Θα περίμενε λοιπόν κανείς η κυβέρνηση αν δεν είχε την ευαισθησία να επαινέσει τη στάση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τουλάχιστον να σιωπήσει. Αντ’ αυτού, σε αυτόν τον τόπο που όλα γίνονται ανάποδα, η κυβέρνηση βγήκε και επέπληξε τον κ. Μητσοτάκη.
Η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της έκανε  λόγο για «νεοφιλελεύθερο» κρεσέντο του Κυριάκου Μητσοτάκη τον οποίο κατηγόρησε ότι «σπεύδει τώρα να θέσει το θέμα των απεργιών ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για τις συλλογικές συμβάσεις».
«Σε ένα ακόμα νεοφιλελεύθερο κρεσέντο, ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την απεργία στα ΜΜΜ για να επιτεθεί συνολικά στα δικαιώματα των εργαζομένων. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. γνωρίζει πολύ καλά τη χρονική συγκυρία που επιλέγει να τοποθετηθεί για τον συνδικαλιστικό νόμο και το δικαίωμα στην απεργία»
Για την ιστορία ο κ. Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter είχε γράψει:
“Με τις συνεχείς απεργίες των ΜΜΜ, αντί να τιμωρείτε την Κυβέρνηση, τιμωρείτε τους πολίτες που είναι οι μόνοι που δεν φταίνε. Σταματήστε.
Χρειάζεται αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου. Καμία απεργία χωρίς το 50% +1 των εργαζομένων. Να μπει τέλος στην ασυδοσία των συνδικαλιστών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.