Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Υπουργός του Τραμπ ξεπέρασε τον Καμμένο. Πήγε με το άλογο στο γραφείο του!!!

Φωτογραφία: Interior Department via APΜε τον Πάνο Καμμένο και την αγάπη του στις στολές παραλλαγής του στρατού τις οποίες χρησιμοποιεί ακόμα και στο γραφείο του στο υπουργείο, νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα.
Έλα ντε όμως που υπάρχουν και χειρότερα...
Και βέβαια δεν μιλάμε για τον κ. Τραμπ που μιμήθηκε τον πρόεδρο και υπουργό Πάνο και ντύθηκε στρατιωτικά, αν και απέφυγε να πάει φαντάρος (τουλάχιστον ο δικός
μας στρατεύθηκε), μιλάμε για τον υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ ο οποίος, αν και πέρασαν οι απόκριες ντύθηκε καου- μπόης, πήρε και το άλογό του και... πήγε στο υπουργείο του!
Διαβάζουμε λοιπόν στο iefimerida.gr:
"Φαίνεται πως δεν τα έχουμε δει όλα ακόμη με την κυβέρνηση Τραμπ.
Ενας από τα κορυφαία κυβερνητικά του στελέχη, ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ Ράιαν Ζίνκε έκανε την πιο εντυπωσιακή είσοδο στο νέο του υπουργείο.
Φορώντας τζιν, καπέλο κάουμποϊ καβάλησε το... άλογό του και κάλπασε προς το γραφείο του.
Ο 55χρονος ρεπουμπλικανός βουλευτής από τη Μοντάνα ξεκίνησε από τους στάβλους της υπηρεσίας Εθνικών Πάρκων στην Ουάσινγκτον. Το καφετί άλογό του, δεν ήταν τυχαίο: Πρόκειται για ιρλανδέζικο άλογο αγώνων, 17 ετών, ονόματι Τόντο.
Με την συνοδεία έφιππων αστυνομικών της αστυνομίας Εθνικών Πάρκων, κατευθύνθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, όπου περισσότεροι από 350 ομοσπονδιακοί υπάλληλοι τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και έπιασε δουλειά για πρώτη φορά ως υπουργός".
Όπως βλέπετε λοιπόν μπορεί ο Πάνος Καμμένος να είναι ο πρώτος διδάξας, αλλά οι υπουργοί της κυβέρνησης Τραμπ έχουν κάθε πρόθεση να τον ξεπεράσουν!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου