Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Κυριάκος για ΔΟΛ: Χωρίς ηθικό φραγμό η κυβέρνηση Τσίπρα



Κυβέρνηση χωρίς κανένα ηθικό φραγμό χαρακτήρισε την κυβέρνηση Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκη, αναφερόμενος στην προσπάθειά του να ελέγξει τα ΜΜΕ ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για προσπάθεια δημιουργίας καθεστώτος.

Ανεβήκατε στην εξουσία παριστάνοντας τους αδιάφθορους, που θα άλλαζαν το πολιτικό
κατεστημένο. Και μέσα σε δύο χρόνια εξελιχθήκατε, όχι μόνο στην πιο αποτυχημένη, αλλά και στην πιο αδίστακτη, επικίνδυνη και αυταρχική Κυβέρνηση που έχει γνωρίζει η χώρα μετά τη Μεταπολίτευση.

            Εδώ και μήνες προσπαθείτε να ελέγξετε το χώρο των Μέσων Ενημέρωσης. Το αποδείξατε με το φιάσκο των τηλεοπτικών αδειών, όταν πήγατε να ελέγξετε πλήρως το τοπίο. Με τα λεφτά της Τράπεζας Αττικής, με βοσκοτόπια για εγγυήσεις, με πιέσεις, συναλλαγές και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις. Διαβάσατε την απόφαση του ΣτΕ κ. Τσίπρα; Γιατί, με όσα είπατε σήμερα νομίζω ότι δεν την έχετε διαβάσει.

            Το επιχειρήσατε όταν πήγατε να ρίξετε μαύρο στα κανάλια και ξεσηκώθηκε το σύμπαν εναντίον σας. Το κάνετε σήμερα με τους εκδότες. Πρώτα τους καταγγείλατε ως διαπλεκόμενους. Στη συνέχεια συναλλαχθήκατε μαζί τους. Τους συναντούσατε στα κρυφά. Κάποιοι συμβιβάστηκαν και έκαναν τις εφημερίδες τους γραφεία Τύπου της Κυβέρνησης. Άλλους τους εκβιάζετε χρησιμοποιώντας δικαστικές εκκρεμότητες. Χρησιμοποιήσατε τις δικαστικές τους εκκρεμότητες για να πάρετε στα χέρια σας το έλεγχο του συγκροτήματος, βάζοντας ως τοποτηρητή, τον κ. Μουλόπουλο. Πρώην βουλευτή σας και Πρόεδρο του Δ.Σ. της «Αυγής», τον οποίο μάλιστα είχατε το θράσος να προτείνετε και για αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Αυτή είναι η αντίληψή σας για τις ανεξάρτητες Αρχές.

            Πλέον το έχουν καταλάβει όλοι κ. Τσίπρα. Η Κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό. Είναι ο ορισμός της διαπλοκής, της συναλλαγής και των μεθοδεύσεων. Είναι επικίνδυνη για τη χώρα και την ίδια τη δημοκρατική ομαλότητα. Είναι ένα καθεστώς που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην εξουσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.