Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Προς ΝΔ: Δεν φτάνει απλώς να λες την αλήθεια, πρέπει να μάχεσαι γι' αυτήν!!!

Μια πικρή (;) αλήθεια δημοσιεύει σήμερα σε σχόλιό της η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την οποία εκεί κάτω στο Μοσχάτο, το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ, θα έπρεπε να την ξέρει καλά και να την έχει επιβάλλει στον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Γράφει η εφημερίδα:


 "ΔΙΑΒΑΣΑ το εξαιρετικό σημείωμα που έστειλε η Ν.Δ στους διαπιστευμένους συντάκτες για τις παλινωδίες της κυβέρνησης σχετικά με τον χρόνο καταβολής του επιδόματος θέρμανσης. Τεκμηριωμένο αναλυτικό κατατοπιστικό. Δεν έπαιξε όμως πολύ… Γιατί; Αναρωτήθηκε κανείς; Η απάντηση είναι νομίζω απλή: Τέτοια θέματα που χτυπούν την κυβέρνηση στο μαλακό υπογάστριο, το υποτιθέμενο λαϊκό πρόσωπό της, πρέπει να τα παίρνει πάνω του ο ίδιος ο αρχηγός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Χωρίς εικόνα και λόγο τα γραπτά σημειώματα δεν φθάνουν ποτέ στους πολίτες".

Με λίγα λόγια, η εφημερίδα λέει ότι για τέτοια ζητήματα που αγγίζουν την κοινωνία, και στα οποία η ΝΔ έχει 100% δίκιο, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει κανένα λόγο να μη βγαίνει ο ίδιος να κάνει δηλώσεις.

Για να μη πούμε ότι στην περίπτωση αυτή ο πατέρας του θα είχε πάρει το ενημερωτικό σημείωμα, θα είχε πάρει και όσα έγγραφα το στηρίζουν και θα είχε μπει στη Βουλή και θα είχε "ξεβρακώσει" την κυβέρνηση.

Οι επιτελείς του Μοσχάτου, λοιπόν, αλλά κυρίως ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να καταλάβει ότι δεν αρκεί απλά να λες την αλήθεια. Πρέπει και να μάχεσαι γι' αυτήν, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο θόρυβο, γιατί στην Ελλάδα οι ψηφοφόροι έχουμε αποδειχθεί εκτός από "τυφλοί" και "κουφοί". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.