Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Έχουν σκεφθεί συνεργάτες της κ. Μπακογιάννη ότι κάνουν κακό στο κόμμα αλλά και στην ίδια με τις απόψεις που εκφράζουν;


Είδαμε στο "Πρώτο Θέμα" έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη και του γιού της Κωστή να αρθρογραφεί κατά του προέδρου της ΝΔ  Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για τον νομικό σύμβουλο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Γιώργος Ανδρέου, ο οποίος ήταν και υποψήφιος Βουλευτής
Βοιωτίας με τη Δημοκρατική Συμμαχία, όταν η Ντόρα Μπακογιάννη είχε αποχωρήσει από τη ΝΔ.


 Το άρθρο ασκεί σφοδρή κριτική στον πρόεδρο της Ν.Δ. ενώ σε κάποιο σημείο ο γνωστός και έγκριτος δικηγόρος Γ. Ανδρέου υιοθετεί πλήρως την επιχειρηματολογία Τσίπρα και σπεύδει να χαρακτηρίσει γραφικό τον Κ. Μητσοτάκη σε περίπτωση που οπως τονίζει συνεχίζει να διατυπώνει αίτημα για εκλογές! 
Θα μου πείτε τι σημασία έχουν οι απόψεις του κ. Ανδρέου ο οποίος μια ζωή είναι μονίμως υποψήφιος αφού δεν καταφέρνει να εκλεγεί όπου κι αν εκτίθεται; Ουσιαστικά καμία. 
Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι, ότι ο κ. Ανδρέου δεν θα τολμούσε να εκτεθεί με τον τρόπο που εξετέθη εναντίον του προέδρου της ΝΔ, αν δεν νόμιζε, τουλάχιστον, ότι με τις απόψεις του στηρίζει απόψεις που ίσως ακούει στον πολιτικό περίγυρο με τον οποίο συναναστρέφεται.
Και αυτό έχει τη δική του αξία, αν σκεφτεί κανείς τη ρήση για τη γυναίκα του καίσαρος, μόνο που στην περίπτωση του κ. Ανδρέου μιλάμε για τον ίδιο τον Καίσαρα ή μάλλον την... Καίσαρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.