Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΥΓΗ θίχτηκε γιατί η Άννα Ασημακοπούλου χαρακτήρισε κυβερνητικούς βουλευτές "κότες" και "γατούλες"

Ε, αυτό δεν το περιμέναμε...
Η ΑΥΓΗ επιτίθεται σήμερα στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου γιατί χρησιμοποίησε τον  τους όρους "κότες" και... γατούλες για να χαρακτηρίσει τη συμπεριφορά των βουλευτών των οικολόγων Τσιρώνη και Δημαρά, αλλά και των βουλευυτών του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με τα όσα έλεγαν και υποστήριζαν τα προηγούμενα χρόνια.
Όπως γράφει η εφημεριδά η  κ. Ασημακοπούλου
σχολίασε ότι "ο κ. Τσακαλώτος έδειξε μια προτίμηση να υπερασπιστεί τις γυναίκες", αναφερόμενη στα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών για την Όλ.Χαρίτου, και τον κάλεσε να υπερασπιστεί και τους Γ. Τσιρώνη και Γ. Δημαρά. "Δεν είναι γυναίκες που προτιμάτε να υπερασπίζεστε, είναι άνδρες, αλλά είναι επίσης και ''κότες'', και οι ''κότες'' χρειάζονται υπεράσπιση" παρατήρησε η βουλευτίνα της ΝΔ, αναπαράγοντας στερεότυπα περί ανδρείας και θηλυπρέπειας.
Μάλιστα η κ. Ασημακοπούλου συνέχισε τις σεξιστικές ''εξυπνάδες'' καλώντας τον Ευ. Τσακαλώτο να υπερασπιστεί και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που "σαν γατούλες και αυτοί θα ψηφίσουν ή θα ξεψηφίσουν ή θα κάνουν ό,τι άλλο απαιτείται".
Βρε... βρε... τι γίνεται...
Δηλαδή από ό,τι καταλάβαμε η ΑΥΓΗ κατηγορεί την κυρία Ασημακοπούλου για... σεξιστικού περιεχομένου επίθεση προς τους κυβερνητικούς βουλευτές.
Δηλαδή αν τους έλεγε ότι "τα παντελόνια που φοράνε τα φοράνε λόγω μόδας", αντί να τους πει "κότες" και "γατούλες", θα τους άρεσε καλύτερα; Και σε τι θα διέφερε από το αποτέλεσμα;
Γιατί το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Οι εν λόγω βουλευτές δεν τιμούν το λόγο τους προς το λαό. Και όσους δεν τιμούν το λόγο τους, χαϊδευτικά μπορεί κανείς να τους πει και "κότες" και... "γατούλες".
Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.