Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Να "τραβήξει αυτιά" ο Κυριάκος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα- Η συμπεριφορά ορισμένων βουλευτών υποβαθμίζει το Κοινοβούλιο



Η περίπτωση Καβαδέλλα στη Βουλή, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει με το κινητό ανοικτό, είναι χαρακτηριστική της έκπτωσης των θεσμών που έχει καλλιεργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και όσον αφορά τη συμπεριφορά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ την κατανοούμε, γιατί στρατηγικός του στόχος είναι η υποβάθμιση και όχι η ενίσχυση
των θεσμών. Γιατί όταν θεσμοί όπως το κοινοβούλιο είναι αποδυναμωμένοι κι εκφυλισμένοι, δεν έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν τον έλεγχο που οφείλουν να ασκούν στην εκτελεστική εξουσία.

Εκείνους που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι τους βουλευτές της αντιπολίτευσης και κυρίως τους βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι καταχειροκροτούσαν, ορισμένοι εξ αυτών (ιδιαίτερα στην τρίτη σειρά της πρώτης πτέρυγας) τη γελοιότητα του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, κατεβάζοντας τους εαυτούς τους στο ίδιο επίπεδο.

Αλλά αν οι ίδιοι δεν μπορούν να καταλάβουν την παγίδα στην οποία πέφτουν, θα πρέπει να τους πει δυο λογάκια ο ΓΓ της ΚΟ κ. Κώστας Τσιάρας και ίσως και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος καιρός είναι να… τραβήξει ορισμένα αυτιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.