Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Γιατί ο Σαμαράς ενεργοποιεί και πάλι το δίκτυο της Πολιτικής Άνοιξης;




Ο κ. Σαμαράς είναι πρώην πρόεδρος της ΝΔ. Ωστόσο η δραστηριότητά του δεν θυμίζει πρώην. Θυμίζει πολιτικό εν ενεργεία και αυτό είναι καλό από τη στιγμή που η δράση του έχει στόχο την ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. Πολλοί ωστόσο είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν όντως ο στόχος του είναι αυτός. Να συμβάλλει δηλαδή για να γίνει πρωθυπουργός ο
Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πάντως το τελευταίο διάστημα όχι μόνο έχει εντείνει τις περιοδείες του στην περιφέρεια, αλλά φαίνεται ότι ενεργοποιεί και το δίκτυο των πρώην στελεχών της ΠΟΛΑΝ, το οποίο άλλωστε παραμένει πάντα πιστό στον ίδιο αλλά και είναι αυτό που ενεργοποιήθηκε άμεσα το 2009 για να τον εκλέξει πρόεδρο της ΝΔ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Εμπρός» Ξάνθης,  ο κ. Σαμαράς πάει στην Ξάνθη στις 8 και 9 Οκτωβρίου, για να μιλήσει σε εκδήλωση του ΟΕΒΕ Ξάνθης (Επιμελητήριο),  «αποδεχόμενος την πρόσκληση της κας Τσιακίρογλου και του πατέρα της Σωτήρη με τον οποίο διατηρεί φιλικούς δεσμούς από τότε που ο κ. Τσιακίρογλου ήταν μέλος της ΠΟΛ.ΑΝ.».


Όπως εξηγεί η εφημερίδα που γνωρίζει καλά τα τοπικά θέματα «ο κ. Τσιακίρογλου είχε συνοδεύσει τον κ. Σαμαρά σε περιοδείες του και τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν και να εκτιμήσει ο ένας τον άλλο. Μια φιλική σχέση που διατηρήθηκε και στα μετέπειτα χρόνια παρά τις διαφορετικές τους πορείες. Αυτό είναι γνωστό σ’ ένα στενό κύκλο στελεχών της ΝΔ και έχει γίνει αρκετές φορές αντικείμενο συζήτησης και ποικίλου σχολιασμού ιδιαίτερα όταν ο κ. Σαμαράς ήταν υπουργός Πολιτισμού και μετέπειτα πρωθυπουργός. Ωστόσο ο ίδιος ο κ. Τσιακίρογλου ποτέ δεν προέβαλε ούτε «εκμεταλλεύτηκε» αυτή την σχέση – όπως ίσως θα έκαναν πολλοί - κι αυτό φάνηκε από τις επιλογές του κι αυτό του πιστώνεται».

Θα έλεγα ότι διαβάζοντας το παραπάνω δημοσίευμα της εφημερίδας μπορεί να βγάλει ο καθένας το δικό του συμπέρασμα, αλλά μάλλον όλοι το ίδιο συμπέρασμα βγάζουμε. 
Ο Αντώνης ενεργοποιεί ξανά το δίκτυο της ΠΟΛ.ΑΝ. . 
Ο λόγος;  
 Δεν τον προσκαλούν πλέον στελέχη της ΝΔ ή αποσκοπεί σε κάτι άλλο και απευθύνεται στους εμπίστους του;
Θα δείξει…      

Παρών ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα μιλήσει για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς ενώ την συζήτηση θα συντονίσει η γραμματέας της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου.

      

 tsiakiroglou 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.