Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Καραγκιοζιλίκια στη Βουλή- Βουλευτής ανέβηκε στο βήμα μιλώντας στο κινητό του!!!

Φωτογραφία: ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣΦαίνεται ότι η έλλειψη σεβασμού προς το θεσμό που λέγεται Κοινοβούλιο είναι μεταδοτική. Έτσι μετά τους απίθανους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν σέβονται ούτε ιερό ούτε όσιο μέσα στη Βουλή, και τους τραμπούκους πορτιέριδες της Χρυσής Αυγής είδαμε τον παναπιστημιακό κ. Ζουράρη με σανδάλια.
Σήμερα ο τραγέλαφος κορυφώθηκε με τον  βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Δημήτρη Καβαδέλλα (που έγινε γνωστός με την υπόθεση της Πόρσε) να ανεβαίνει στο βήμα μιλώντας στο
κινητό του τηλέφωνο.
«Κ. Καβαδέλλα, μιλάτε μετά στο κινητό, ελάτε, ελάτε» τον παρακάλεσε ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος.
Ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων δεν έκλεισε αμέσως το κινητό και συνέχισε να μιλά ακόμα και όταν έφτασε στο βήμα.
«Τελείωσε η συνομιλία; Τελειώσατε; Τόσο γρήγορα;» είπε ο Γιώργος Βαρεμένος απευθυνόμενος στον Θανάση Καβαδέλλα με τους βουλευτές να έχουν ξεσπάσει στα χειροκροτήματα (;;;)

«Θέλετε κ. Καβαδέλλα να συνεχίσετε τη συνομιλία χωρίς προσκόμματα;» είπε ο κ. Βαρεμένος επιστρατεύοντας το χιούμορ απευθυνόμενος στον βουλευτή μετά το τέλος της ομιλίας.

Βέβαια εκτός από τα καραγκιοζιλίκια του εν λόγω βουλευτή, τεράστια ευθύνη έχει και ο προεδρεύων ο οποίος έπρεπε να έχει αποβάλει από την αίθουσα τον κ. Καβαδέλλα για ανάρμοστη συμπεριφορά, αφού είναι προφανές ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι περισσότεροι εκ των 300 δεν έχουν καταλάβει ούτε πού βρίσκονται, ούτε τι εκπροσωπούν.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.