Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Το λάθος του Άδωνη...



Λάθος διέπραξε ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν σε συνέντευξή του στο «Ε» εξήρε τη στάση του Γιώργου Ρωμανιά γιατί όπως είπε είναι ο μόνος που έφυγε από την κυβέρνηση επειδή διεφώνησε και απέδειξε ότι φοράει παντελόνια.
Πρώτον, δεν έχω καταλάβει ότι ο κ. Ρωμανιάς έχει
αλλάξει άποψη από εκείνα που υποστήριζε πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015. Κι εκείνα που υποστήριζε ο κ. Ρωμανιάς, ο φίλτατος ο Άδωνις πρέπει να θυμάται ότι ήταν εξωπραγματικά.
Δεύτερον για τον ίδιο λόγο που έφυγε ο κ. Ρωμανιάς από την κυβέρνηση έφυγαν και πολλοί άλλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Γαβριήλ Σακελαρίδης, η Νάντια Βαλαβάνη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και άλλοι. Με τη λογική αυτή κι αυτοί πρέπει να επαινεθούν κ. Αντιπρόεδρε γιατί απέδειξαν ότι δεν είναι προσκολλημένοι στην καρέκλα της εξουσίας και τα παντελόνια δεν τα φοράνε από μόδα.
Πάντως για να είμαστε αντικειμενικοί είναι σημαντικό και αξιέπαινο να παραμένεις πιστός στις ιδέες σου και να μην αφίστασαι από αυτές έστω κι αν χάνεις την εξουσία. Ωστόσο σημαντικό είναι επίσης να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να ζητάς συγγνώμη. Μέχρι σήμερα πάντως η λέξη αυτή, η «συγγνώμη» είναι άγνωστη στην κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.