Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Το «καμπανάκι» Πρετεντέρη στη ΝΔ



«Καμπανάκι» ή μάλλον «καμπανάρα» χτυπάει στη ΝΔ μέσω της στήλης του ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος ασκεί κριτική γιατί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το τελευταίο διάστημα, αποφεύγει να πάριε ξεκάθαρες θέσεις σε μείζονα ζητήματα. Κάτι, επισημαίνουμε εμείς ως rigillis18,  το οποίο δεν συνάδει με την προσωπικότητα και την πολιτική ιστορία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Γράφει λοιπόν ο Γιάννης Πρετεντέρης:

«Η ΝΔ δεν ανακατεύθηκε στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Δεν ανακατεύτηκε στην τηλεόραση. Δεν ανακατεύεται  στη Δικαιοσύνη. Δεν ανακατεύεται στις τράπεζες. Δηλαδή που ακριβώς ανακατεύεται;». Και σπεύδει να προσθέσει ότι «όταν η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση οιονεί εμφυλίου , θα κερδίζει πάντα η παράταξη που αντιμετωπίζει την σύγκρουση χωρίς ενοχές και αναστολές...»
Σας θυμίζουμε το σχόλιο που δημοσιεύσαμε πριν από μερικές ημέρες και με το οποίο ζητούσαμε από τη ΝΔ να σπάσει επιτέλους αυγά.
Άλλωστε στην  πολιτική όσο ακραίο κι αν είναι αυτό που επιδιώκεις αν το υποστηρίζεις με σθένος, στο τέλος έχεις πιθανότητες να το κερδίσεις.
Αντίθετα αν βρίσκεσαι μονίμως σε άμυνα, το μόνο που μπορείς να επιτύχεις είναι απλά να περιορίσεις την έκταση της ήττας σου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.