Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Η Ντόρα έβαλε "πάγο" στον Τσακαλώτο για τον Κυριάκο!!! - Σε τι τον προκάλεσε να συγκριθούν;

Image result for Ντόρα ΤσακαλώτοςΤο ρόλο της μεγάλης αδελφής, έπαιξε η Ντόρα Μπακογιάννη σύμφωνα με τον "βηματοδότη", προειδοποιώντας τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να μη παίζει με την οικογένειά της, με αφορμή τις  ειρωνείες του υπουργού Οικονομικών προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με το “πολιτικός κρατούμενος”.
Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει ο
"βηματοδότης", στο περιθώριο της πρόσφατης επεισοδιακής συνεδρίασης της Βουλής για την Εξεταστική η πρώην Υπουργός Εξωτερικών, πλησίασε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στα υπουργικά έδρανα, την ώρα που ξεκινούσε η ψηφοφορία για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και… του είπε σε αυστηρό ύφος:

«Τσακαλώτε, σε προειδοποιώ να μην παίζεις με την οικογένεια. Αυτές τις ειρωνείες για το βρέφος στην Αντίσταση να τις αφήσεις, ακούς; Μην παίζεις μαζί μας. Η χούντα δεν άφηνε τη Μαρίκα, τη μάνα μας, ούτε βόλτα με το καροτσάκι να βγάλει τα παιδιά της. Την είχαν σε κατ’ οίκον περιορισμό».

 Ωστόσο μέσω των λογαριασμών της στα social media, η βουλευτής Α΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας αισθάνθηκε την ανάγκη να “διορθώσει” την αποκάλυψη του “Βηματοδότη”, που της απέδιδε πολύ πιο έντονο ύφος στη συνομιλία της με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.
“Για την αποκατάσταση της αλήθειας, μιλώντας με τον Ε. Τσακαλώτο του είπα: Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και να συγκριθούμε για τις οικογενειακές μας ιστορίες επί Χούντας. Τίποτε άλλο”,

Όπως και να το έχει η ουσία όμως παραμένει η ίδια. Και δεν είναι άλλη από το ότι μπορεί Ντόρα και Κυριάκος να είναι ξεχωριστές πολιτικές οντότητες, αλλά μη ξεχνάμε ότι είναι και αδέλφια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.