Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Τσίπρας, το αγαπημένο παιδί του Σόιμπλε!!!- Τον εμπιστεύονται απόλυτα Σόιμπλε και Σαπέν , δήλωσαν οι ίδιοι σε κοινή συνέντευξη Τύπου

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...
Οι υπουργοί Οικονομικών της Γερμανίας και της Γαλλίας Σόιμπλε και Σαπέν, έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσουν ένα βιβλίο, όπου ξεφούρνισαν τη μεγάλη είδηση.
Ποιά είναι αυτή; Ότι στην Ελλάδα εμπιστοσύνη έχουν στον Αλέξη Τσίπρα!!!
Ναι, ναι... Καλά διαβάσατε.


Συγκεκριμένα ο  Γερμανός υπουργός οικονομικών Βόλφγκαγκ Σόιμπλε και ο Γάλλος ομόλογός του Μισέλ Σαπέν, σε κοινή συνέντευξη στο ραδιοσταθμό Europe1 και την τηλεόραση itele, με αφορμή την έκδοση βιβλίου τους για τις
Γάλλο-γερμανικές σχέσεις και την Ευρώπη. «Ποτέ χωρίς την Ευρώπη» είναι ο τίτλος του βιβλίου στα γαλλικά, «Μαζί διαφορετικοί» στα γερμανικά, δήλωσαν ότι εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα για να εφαρμόσει τα μέτρα της συμφωνίας του καλοκαιριού, το οποίο στα ελληνικά σημαίνει για να εφαρμόσει τα μέτρα του μνημονίου.
Επίσης σημαίνει ότι του λένε "Αλέξη προχώρα και από εμάς δεν θα έχει πρόβλημα", όπως επίσης λένε "Κυριάκο περίμενε...".
Πάντως όλα τα λεφτά ήταν η αντίδραση του δημοσιογράφου ο οποίος λάμβανε την συνέντευξη. Απορρώντας και ο ίδιος για τη στήριξη που προσέφεραν οι δύο υπουργοί Οικονομικών στον κ. Τσίπρα, ιδιαίτερα δε αυτός της Γερμανίας, ρώτησε:

«Πως έτσι; Είναι γιατί μιλάει φέτος λιγότερο ελληνικά και περισσότερο τη γαλλογερμανική γλώσσα και τη γλώσσα των Βρυξελλών;», ερώτηση που, φυσικά, αποδίδει την αλήθεια, την οποία όμως οι δύο υπουργοί δεν υιοθέτησαν, και προσπάθησαν να εξηγήσουν ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να υλοποιήσει τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο δικό του μνημόνιο.
Πάντως όλα αυτά δικαιώνουν την Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει εξελιχθεί σε σκυλάκι... κανις, των Γερμανών και των Γάλλων!!!

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.