Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Τώρα που μπήκε σαρακοστή ο ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει φρεσκοκατεψυγμένες Σ Α Ν Ο Κ ΡΟ Κ Ε Τ Ε Σ!!!!- Μοναδικές προσφορές- Στα τρία πακέτα το ένα δωρεάν, αν ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ και στις τρεις αναμετρήσεις του 2015!!!

Επειδή στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι όλοι άθεοι σαν τον Τσίπρα, αλλά μάλιστα ορισμένοι δηλώνουν βαθιά θρησκευόμενοι... Κι επειδή μπήκαμε ήδη στη βαριά σαρακοστή και οι θρησκευόμενοι τρώνε μόνο νηστίσιμα, θέλουμε να τους ενημερώσουμε για ένα προϊόν το οποίο απολαμβάνουν αποκλειστικά οι οπαδοί και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.
Τις Σανοκροκέτες!!!
Ναι, μάλιστα... Καλά διαβάσατε.
Επειδή τα δύο τελευταία χρόνια ο σανός έχει μεγάλη κατανάλωση και ανέβηκαν οι τιμές, και μιας και βρισκόμαστε εκτός εποχής για το συγκεκριμένο προϊόν, μεγάλη εταιρεία τροφίμων με παράδοση στα
κατεψυγμένα, προσφέρει το μοναδικό αυτό προϊόν φρεσκοκατεψυγμένο για όλους τους Έλληνες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ που σκέφτεται πάντα τους ψηφοφόρους του αγόρασε μεγάλες ποσότητες του συγκεκριμένου προϊόντος και το προσφέρει σε ειδικές τιμές.
Μάλιστα με την αγορά δύο πακέτων δίνει δώρο το ένα, υπό την προϋπόθεση να έχει ψηφίσει κανείς συνεχώς ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, και στο δημοψήφισμα και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015.
Αν είσαι πιστός  ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και νηστεύεις, έχεις εξασφαλίσει τη σαρακοστιανή σου διατροφή.
Οι Σανοκροκέτες προσφέρονται  και ψεκασμένες με σάλτσα ΑΝΕΛ!!!

rigillis18.blogspot/TK9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.