Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Εντός των ημερών οι ανακοινώσεις για το Συνέδριο της ΝΔ τον Απρίλιο


Εκτός εκλογικού απροόπτου ο Απρίλιος θα είναι μήνας συνεδρίου για τη ΝΔ.
Το επιτελείο της Συγγρού έχει σηκώσει τα "μανίκια", έχει βάλει στο τραπέζι των συσκέψεων το ημερολόγιο και προσπαθεί να ρυθμίσει ημερομηνίες ώστε να πραγματοποιηθεί το συνέδριο εντός του Απριλίου.
Το στοίχημα για τον κ. Μητσοτάκη είναι μέσα στο πλαίσιο των 111 ημερών που έχει θέσει από την εκλογή του και οι οποίες ολοκληρώνονται το Πάσχα, που φέτος είναι πρωτομαγιά, να έχει ολοκληρωθεί η οργανωτική ανασυγκρότηση της ΝΔ.

Επιθυμία του κ. Μητσοτάκη είναι να γίνει το Συνέδριο 15-17 Απριλίου και για το λόγο αυτό έχουν ειδοποιηθεί εταιρείες που είχαν προγραμματίσει εκθέσεις στο Tae Kwon Do ότι πιθανότατα ο χώρος θα δεσμευθεί για το συνέδριο της ΝΔ.
Ωστόσο οι ημερομηνίες με τα προσυνέδρια που πρέπει να προηγηθούν είναι πιεστικές και εξετάζεται το ενδεχόμενο το Συνέδριο να γίνει το Σαββατοκύριακο 22-24 Απριλίου, με δεδομένο πάντα ότι η λήξη του Συνεδρίου θα είναι ανήμερα των Βαΐων, κάτι που για ευνόητους λόγους ο κ. Μητσοτάκης θα ήθελε να αποφύγει, μιας και δεν επιθυμεί την ώρα της Θείας Λειτουργίας να γίνεται το Συνέδριο.
Κατά πληροφορίες, η προκήρυξη του Συνεδρίου, που στην πραγματικότητα είναι επίσπευση αφού ο προκαθορισμένος χρόνος διεξαγωγής του ήταν ο Ιούνιος, θα γίνει με μια λιτή δήλωση του κ. Μητσοτάκη.

rigillis18.blogspot/ N. Δαυλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.