Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Πανικός στις αγορές... Ο Τσίπρας προχωράει σε... πολιτική διαπραγμάτευση- Η προηγούμενη μας στοίχισε 86 δις ευρώ!!!

Πανικός έχει πέσει στις εγχώριες αγορές μετά την αποκάλυψη των προθέσεων του Πρωθυπουργού "να παίξει το χαρτί της πολιτικής λύσης" με τους δανειστές.
Σύμφωνα με  πληροφορίες μπροστά στα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί με τους δανειστές για την αξιολόγηση, με την ΕΕ για το προσφυγικό και με τις εσωτερικές κοινωνικές αντιδράσεις να πιάνουν "κόκκινο",  ο Αλέξης Τσίπρας «παίζει το χαρτί» της πολιτικής λύσης και ετοιμάζεται για διαβουλεύσεις στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο.

Στόχος, όπως διαρρέει το ΜΑξιμου, είναι να κερδίσει τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία, αφού με την επιστροφή των θεσμών προδιαγράφεται μια σκληρή παρτίδα πόκερ Αθήνας-δανειστών.
Στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός, θα συναντηθεί την Τρίτη, στην Αθήνα, με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Ντ. Τουσκ, και την Τετάρτη (στις Βρυξέλλες) με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζ.Κ Γιούνκερ. «Η ατζέντα θα είναι εφ’ όλης της ύλης» σημειώνουν από το πρωθυπουργικό επιτελείο για τις επικείμενες επαφές του πρωθυπουργού.
Επιπλέον, την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή διεξάγεται στις Βρυξέλλες μια κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής, όπου η Αθήνα θα δώσει εξετάσεις για το αν έχει καταγραφεί πρόοδος στην κατασκευή των hotspots.
Τώρα αν αναρωτιέστε γιατί έχει πέσει πανικός στις αγορές εν όψει της πολιτικής διαπραγμάτευσης του Αλέξη Τσίπρα, θα σας επισημάνουμε ότι ως αναγνώστες έχετε κοντή μνήμη, μιας και οι αγορές θυμούνται καλά ότι η προηγούμενη πολιτική διαπραγμάτευση που πήρε στους ώμους του ο Αλέξης Τσίπρας στοίχισε στον ελληνικό λαό ένα τρίτο μνημόνιο, 86 δις ευρώ επιπλέον και ποιός ξέρει πόσα χρόνια ακόμα σκληρής λιτότητας.
Ο Θεός βοηθός λοιπόν, εν όψει της πολιτικής διαπραγμάτευσης του Αλέξη και... όποιος αντέξει!

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.