Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Διαφορά... στήθους για τον Κυριάκο, με την Έλλη Παπαγγελή στο πλευρό του!!!

Η Έλλη Παπαγγελή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη... αναμαλιασμένο!


Την πιο δημοφιλή ΟΝΝΕΔίτισσα έχει στο πλευρό του στον αγώνα για την ηγεσία της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
 Η γνωστή ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή, με ανάρτησή της στο Facebook πήρε θέση στο πλευρό του Κυριάκου ποστάροντας μάλιστα και μια φωτογραφία με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ στο πλευρό της.
Όπως επισημαίνει είναι ο μόνος που μπορεί να επιτύχει τη διεύρυνση της ΝΔ και έχει συγκεκριμένες και αποτελεσματικές προτάσεις για όλα τα θέματα.
Μετά από τη στήριξη της Έλλης, είναι λογικό πολλοί να υποστηρίζουν ότι ο Κυριάκος θα κόψει πρώτο το νήμα με... διαφορά στήθους!!!

Η Έλλη με την ανάρτησή της στο  Face book αποκαλύπτει ότι η στήριξή της στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι διαχρονική αφού όπως γράφει τον στηρίζει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.
Η ανάρτηση στο Facebook
"Ένας σύγχρονος πολιτικός πάντα κοντά στη νέα γενιά, με συγκεκριμένες και αποτελεσματικές προτάσεις για όλα τα θέματα. Μπορεί, όχι μόνο να ενώσει αλλά και να διευρύνει την παράταξη. Τον στηρίζω σε κάθε εκλογική αναμέτρηση εδώ και πολλά χρόνια. Καλή επιτυχία στον Κυριάκο Μητσοτάκη".
 rigillis18.blogspot/ TK9

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΤΩΡΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΤΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ.ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΤΣΟΚΑΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.