Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Αγκαλίτσα βουλευτής της ΝΔ με βουλευτή της Χρυσής Αυγής- Βαγγέλη συμμάζεψέ τη συνεχώς εκθέτει τη ΝΔ η εν λόγω κυρία που δεν μπορεί να κατανοήσει τι και ποιό κόμμα εκπροσωπεί.


Αντιγράφουμε από το blog FONAKLAS το οποίο αν δεν δημοσίευε φωτογραφίες θα μπορούσε κάποιος κακόβουλος να το κατηγορήσει για κακοπιστία.

Ωστόσο οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι τελικά πολιτικά "φρούτα" υπάρχουν σε όλες τις παρατάξεις.

Διαβάστε:



"Καλέ βλέπουν καλά τα ματάκια μας; ΑΓΚΑΖΕ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.!! Και εσύ Έλληνα πολίτη κάτσε να σκας….
Αυτά είναι…..

ΣΒΕΡΩΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  από την Χ.Α.  Βουλευτής Ν. ΛΑΡΙΣΗΣ – ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ Ν.Δ.  Βουλευτής Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ αγκαλίτσα μαζί…
ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ Μ” ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ 30-8-2015.
1 χα νδ
Στην νέα τάξη πραγμάτων μάλλον όλα είναι εφικτά".
Αυτά γράφει ο fonaklas κι έχει δίκιο. Ωστόσο εμείς οφείλουμε να θυμίσουμε ότι η κυρία Αντωνίου, βουλευτής της ΝΔ που εκλέγεται στην Καστοριά, είναι η ίδια που πρόπερσι, ήταν αγκαλίτσα στο καρναβάλι της πόλης της με τον κ. Διαμαντόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος διακωμωδούσε τους ιερείς έχοντας ντυθεί παπάς.
Ο κ. Διαμαντόπουλος -για να σας θυμίσουμε- είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που είχε μιλήσει για τα περίφημα... "γουναράδικα" 
Τελικά από ό,τι φαίνουμε και από τις παρέες που κάνει η κυρία Αντωνίου της ΝΔ, φαίνεται ότι ασπάζεται την άποψη ότι "ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει...". 
Κρίμα κ. Μεϊμαράκη γιατί ανανέωση της ΝΔ με τέτοια μυαλά, όπως της εν λόγω κυρίας, δεν γίνεται....
Συμμαζεύτε τη...
Υ.Γ.: Η φωτογραφία είναι από τις εκδηλώσεις για τους πεσόντες στο Βίτσι. Και το ερώτημα που θέτουμε κ.πρόεδρε της ΝΔ η αγκαζέ στάση της κυρίας Αντωνίου με την βουλευτή της Χρυσής Αυγής σημαίνει και ιδεολογικό αγκαζέ και ταύτιση με την άποψη των φασιστών ότι οι υπερασπιστές του οχυρού ήταν ακροδεξιοί; Γιατί εγώ ξέρω ότι ήταν ηρωες παρτριώτες και ως τέτοιους τους τιμούμε... Αν λοιπόν δεν σεβόμαστε τους εαυτούς μας ας σεβαστούμε τη μνήμη των νεκρών ηρώων πατριωτών... Ξανά λοιπόν συμμαζεύτε την βουλευτή σας...
rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.