Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Σε Θέρμο και Ανάληψη πριν το Αγρίνιο ο Μητσοτάκης (φωτορεπορτάζ)

Πηγή:  agrinionews.gr
Στην Ανάληψη της Ορεινής Τριχωνίδας και το Θέρμο βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Αιτωλοακαρνανία.
Μετά τη Ναύπακτο ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κινήθηκε προς Θέρμο με πρώτη στάση στην ιστορική Ανάληψη όπου τον υποδέχθηκαν κάτοικοι του χωριού και των γύρω
περιοχών.  Στη διαδρομή μάλιστα έκανε αρκετές στάσεις, όπως στη Γέφυρα Μπανιά, και συνομίλησε με πολλούς πολίτες.
Για την Ανάληψη ήταν μια σημαντική ημέρα  η επίσκεψη του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο οποίος άναψε ένα κερί στην εκκλησία του χωριού και κάθισε σε καφενείο όπου συζήτησε με τους κατοίκους για τα τοπικά προβλήματα και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις τους. Έλαβε μάλιστα από τον εφημέριο του χωριού ως δώρο μια γκλίτσα.
Εν συνεχεία στο Θέρμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στο κέντρο του συνομιλώντας με πολλούς επαγγελματίες και πολίτες ενω κάθησε και σε καφέ της πόλης παρουσία του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα.
Παρόντα και στο Θέρμο  πολλά κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές  που ακολουθούν τον πρόεδρο του κόμματος σε όλη την περιοδεία του.
Καθοδόν πλέον είναι για το Αγρίνιο όπου στις 19.00 θα μιλήσει στο κλειστό του ΔΑΚ. Προηγουμένως θα συναντηθεί και με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.