Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Σε εκλογική ετοιμότητα θέτει τη ΝΔ ο Μεϊμαράκης



 Όπως όλα δείχνουν πρόθεση της κυβέρνησης είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατόν την υπόθεση της διαπραγμάτευσης και ψήφισης του μνημονίου.
Αυτό σημαίνει ότι θα κλείσει το συντομότερο δυνατόν και την πολιτική εκκρεμότητα που συνοδεύσει την ψήφιση του μνημονίου και συγκεκριμένα το πρόβλημα με την Αριστερή Πλατφόρμα και
τον κ. Λαφαζάνη.
Επειδή όμως στην ψηφοφορία μπορεί να συμβούν πολλά και είναι ανοικτό το ενδεχόμενο η παρούσα κυβέρνηση να απολέσει ακόμα και τη δεδηλωμένη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει θέσει σε εκλογική ετοιμότητα τη ΝΔ.
Συγκεκριμένα έχει ενημερώσει τους βουλευτές του ότι από τον Δεκαπενταύγουστο και μετά η χώρα μπαίνει σε προεκλογική περίοδο και ζήτησε να του οργανώσουν πρόγραμμα περιοδειών σε όλη την Ελλάδα, αλλά το ίδιο να κάνουν και για τα στελέχη του κόμματος.
Έτσι λοιπόν κάτι με τη διαπραγμάτευση και το νέο μνημόνιο κάτι με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών οι βουλευτές και ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ δεν πρόκειται να κάνουν εφέτος διακοπές. Αν και βέβαια όσον αφορά τους βουλευτές, όλων των κομμάτων, αν εξαιρέσει κανείς ορισμένα ξενύχτια που επέβαλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν σκοτώθηκαν και στη δουλειά από τον Γενάρη και μετά…
Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

2 σχόλια:

  1. Φτιάξτε πρόγραμμα ριζοσπαστικών μεταρρυθμίσεων, διώξτε το παρεάκι του 2004-2009 που διέλυσε τη χώρα (και συγκυβερνά από τον Γενάρη με τον ΣΥΡΙΖΑ) και όλα τα άλλα θα έρθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα εχουμε Βουλγαρακη,Μπεχρακη,Σγαρδελη,Αντωναρο...ειμαστε δυνατοι κ ετοιμοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.