Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Συναντήσεις Σαμαρά – Βενιζέλου και σχέδια του πρώτου για υπονόμευση του μνημονίου και του Τσίπρα



Σε συνεχή επαφή βρίσκονται τα δύο παλιά συνεταιράκια  Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος.

Συχνά – πυκνά τηλεφωνιούνται αλλά και συναντώνται προκειμένου να συζητήσουν για τις εξελίξεις και για να αναλύσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Όπως αποκαλύπτει όμως η εφημερίδα «Παραπολιτικά», οι δύο πρώην πρόεδροι διακατέχονται από την αγωνία μήπως και ο κ.
Τσίπρας αναδειχθεί σε πολιτικό ηγέτη.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες σχεδιάζουν, με πρώτον τον κ. Σαμαρά, να πιέσουν βουλευτές τους οποίους επηρεάζουν ώστε αν χρειαστεί να μη ψηφίσουν το νέο μνημόνιο.
Και όσον αφορά τον κ. Σαμαρά δεν περίμενε κανείς τίποτα καλύτερο από αυτόν μιας και δεν μπορεί να ξεπεράσει ότι ο κ. Τσίπρας ήταν η αιτία που συνταξιοδοτήθηκε πολιτικά. Άλλωστε είναι εμφανές ότι ο κ. Σαμαράς θυμήθηκε τον αντιμνημονιακό εαυτό του και θέλει να τον επαναφέρει στο προσκήνιο, αναζητώντας προφανώς πολιτικό ρόλο.
Είναι προφανές όμως ότι ο κ. Μεϊμαράκης δεν είναι διατεθειμένος να επιτρέψει ανάλογες συμπεριφορές από τα «σαμαράκια» του πρώην πρωθυπουργού.  Δεν θεωρείται λοιπόν άσχετη η δήλωσή του στη Real News ότι θα διαγραφούν όσοι βουλευτές δεν ψηφίσουν τη συμφωνία.
Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

2 σχόλια:

  1. Τι παράξενο η αντιπολίτευση να "υπονομεύει" την κυβέρνηση.Κανονικά πρέπει να την γλύφει όπως έγλυφε ο Παυλόπουλος όσους έκαιγαν την Αθήνα και τον έκαναν πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπονόμευση του Τσίπρα;;; Διαβάζω νεοδημοκρατικό μπλογκ; Πώς φαίνεται ότι το μπλογκ σας στηρίζει με νύχια και με δόντια την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καραμανλή που υπάρχει από τον Γενάρη στη χώρα... Τουλάχιστον οι δύο χειρότεροι πρωθυπουργοί στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας έσμιξαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.