Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Τί έγινε με τον Θοδωρή πρόεδρε Βαγγέλη;

Μια απορία έχω...
Όπως σας έχω εξηγήσει είμαι μικρό παιδί κι έχω πολλές απορίες...
Επειδή διαβάζω συνέχεια διάφορα ρεπορτάζ για τους "νέους ενοίκους της Συγγρού", κι επειδή βλέπω πρόσωπα και πρόσωπα να πλαισιώνουν τον νέο πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη, θέλω να ρωτήσω το εξής.
Τελικά έφυγαν όλοι οι παλιοί σύμβουλοι που πλαισίωναν τον κ. Σαμαρά;
Και όσον αφορά τους Μουρουτολαζαρίδιδες από ότι ξέρουμε έφυγαν κι έμειναν άνεργοι...
Ο Παπαχρήστου έκανε μια εμφάνιση ανάγκης στηνν πρώτη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού
Κόμματος και μετά την κλήση του στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί για τη Λίστα Λαγκάρντ, φαίνεται ότι του είπαν "άντε παλικάρι μου σε μια μακρά άδεια για να ετοιμάσεις την απολογία σου και θα τα ξαναπούμε μετά το καλοκαίρι που θα έχουμε μετακομίσει και θα ψάχνεις να βρεις που θα είμαστε"...
Για εκείνον που έχω απορία και κανείς δεν μας λέει είναι ο Θόδωρος... Ναι, ναι... Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος... Τον οποίο μόλις ο κ. Σαμαράς τον προσέλαβε σύμβουλο επί της επικοινωνίας, αναγκάσθηκε να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΝΔ.
Τελικά ο Θοδωρής, που εκτός των άλλων είναι και γουρλής για τον Σαμαρά, παραμένει σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ;
Και μόνο για το "γούρι" που έφερε στην παράταξη να φύγει ο "κατσικοπόδαρος" μόλις ο Θοδωράκης (που λέει και η Μάρα) ανέλαβε τα καθήκοντά του, έχω την εντύπωση ότι ο πρόεδρος Βαγγέλης πρέπει να τον κρατήσει και να τον βάλει στην είσοδο του κόμματος να ξορκίζει το εξάχρονο "κακό" που είχε βρει τη ΝΔ.

rigillis18.blogspot/ TK9

1 σχόλιο:

  1. Αλήθεια,ο αρχηγός σας - ξέρετε ποιος - μπορεί να πάει σε σύνοδο του ΕΛΚ ή θα του ζητήσουν λογαριασμό για τα Greek statistics και είναι αναγκασμένος να κρύβεται;
    Για λόγους κομματικού πατριωτισμού ο "κατσικοπόδαρος" Σαμαράς κάλυψε όσο μπορούσε βέβαια την εντελώς αποτυχημένη κυβέρνηση του 2004-2009.
    Μην ξεχνάτε όμως ότι η ΝΔ είναι ή τουλάχιστον λέει ότι είναι κόμμα κεντροδεξιό και άρα δεν έχουν τόση πέραση οι μπουρδολογίες για "οράματα" όπως στην αριστερά.
    Μετράνε πιο πολύ τα νούμερα,οι αριθμοί.NUMBERS.Numbers για ελλείμματα,για πλεονάσματα,για λαθρομετανάστες,για τα πάντα.Καλό λοιπόν είναι οι αποτυχημένοι στους αριθμούς να μη ξύνονται στη γκλίτσα του κατσικοπόδαρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.