Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Ανησυχία Παυλόπουλου- Ντόρας για τους μετανάστες

φωτογραφία: parapolitika.gr
Πηγή: parapolitika.gr
Την βαθιά της ανησυχία για το μεταναστευτικό εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη που έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατ
ίας με την ιδιότητα της προέδρου της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων της Ε.Ε
Στον διάλογο με τον Προκόπη Παυλόπουλο η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι " υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το μεταναστευτικό επειδή η κυβέρνηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν μπορεί να το διαχειριστεί".

Η Ντόρα Μπακογιάννη στιγμάτισε ότι δυστυχώς έχουν χαθεί πολύτιμοι πόροι από την Ελλάδα για την αντιμετώπιση της κατάστασης ενώ τόνισε την πρόθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης να προσφέρει άμεσα τεχνογνωσία και στήριξη καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Επίσης αναφέρθηκε στην κινητοποίηση Ελληνο-Αμερικανών που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν οικονομικά και υλικά για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναγνώρισε ότι η κατάσταση είναι δραματική και πρωτοφανής στα νησιά λέγοντας πως είναι σημαντική η συμβολή του Συμβουλίου της Ευρώπης ενώ άφησε αιχμές για την στάση που τηρούσε το προηγούμενο διάστημα η Ε.Ε σ ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα

1 σχόλιο:

  1. Ο Παυλόπουλος ανησυχεί για τους λαθρομετανάστες; Ο Παυλόπουλος;;;;; Αυτός που τους καλούσε να έρθουν στην Ελλάδα στην καταστροφική κυβέρνηση 2004-2009;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.