Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ξεσηκωμός για... Τσίπ(ου)ρα!!!

Καλά όλα να τα δεχτώ! Αυξάνουν τον ΦΠΑ στα προφυλακτικά για να γεμίσει η Ελλάδα παιδιά (είδατε πόσο μας αγαπάνε;). Αυξάνουν τα κόμιστρα στα ταξί γιατί φροντίζουν να διατηρούμε σωματάρες! Αυξάνουν τα περίπλοκα κρέατα για να φροντίσουν την καλή μας υγεία! κλπ. κλπ. κλπ.
Αλλά εδώ αδέλφια δεν αυξάνουν τον ΦΠΑ. Η εργαλιοθήκη του ΟΟΣΑ απαγορεύει τη χύμα διακίνηση τσίπουρου!!! Αν είναι δυνατόν... Εδώ οι εμπειρογνώμονες λέει μας συστήνουν να κοπεί το χύμα τσίπουρο και να
κατάσχεται αν δεν είναι εμφιαλωμένο!

Αδέλφια!  εμπρός σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους! Μια απόλαυση μας είχε μείνει θέλουν να μας την κόψουν και αυτή... Μας κόβουν το τσίπουρο! Τι κάναμε καλέ; Πήγαινες στο μπακαλικάκι και σου έλεγε "να βάλω ένα τσιπουράκι;" Να και το στραγαλάκι δίπλα (όχι το αφράτο, το σκληρό για να μη φας και πολύ) και άντε να πάνε τα φαρμάκια κάτω! Στην υγειά μας βρε παιδιά!
Τι λέτε καλέ! Με τέτοια μέτρα αν δεν πιούμε και τα τσιπουράκια μας θα είναι να πάρουμε τα άγρια βουνά και τα όρη και τότε να σας δουμε ποιος θα πληρώσει τα δισ. φόρους που θέλετε!!!
Λοιπόν αδέλφια σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, ντιβανοκασέλες και εμπρός στον αγώνα για τα τσίπρα!!!!!!!

rigillis18.blogspot/Η Ρηγιλλίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.