Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

The Final Countdown και οι rock star της Συνόδου Κορυφής Τσίπρας, Μέρκελ, Βαρουφάκης και Σόιμπλε



Ακόμα και μπροστά στο χάος, μπροστά στην καταστροφή οι Έλληνες δεν χάνουμε το χιούμορ μας.
Τα ΜΜΕ έχουν ζαλίσει τους Έλληνες με την εκτίμηση ότι σήμερα στις Βρυξέλλες θα έχουμε τη «μετέρα των μαχών» για την Ελλάδα. Και ότι από το αποτέλεσμα της τελικής αυτής αναμέτρησης θα κριθεί αν η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ και κατ’ επέκταση στην
Ευρώπη, ή θα πάρουμε πόδι…
Οι χρήστες των social media μπροστά στην τελική αναμέτρηση που, ίσως και πάλι μετατεθεί, ανέσυραν από το αρχείο τους το τραγούδι  The Final Countdown του συγκροτήματος «Europe»  που ήταν το τραγούδι-σήμα κατατεθέν του Ευρωμπάσκετ του '87, όταν η Ελλάδα τρέλανε τον κόσμο με την μοναδική επιτυχία της.
Φυσικά το τραγούδι των «Europe» παραμένει πάντα επίκαιρο και έκτοτε έχει χρησιμοποιηθεί σε πάσης φύσεως τελικές αναμετρήσεις.
Επειδή ως λαός αντιμετωπίζουμε ακόμη και τις τραγωδίες μας με χίουμορ, κάποιοι χρήστες των social media πήραν τη φωτογραφία των «Europe» και κάνοντας το απαραίτητο photoshop άλλαξαν τα μέλη του συγκροτήματος με τους: Αλέξη Τσίπρα, Άνγκελα Μέρκελ, Γιάννη Βαρουφάκη, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Μάριο Ντράγκι.
Να σημειώσουμε απλώς ότι οι πιο ροκ μορφές μετά το photoshop είναι αυτές του κ. Γιάννη Βαρουφάκη και του Βολφγκανγκ Σόιμπλε!!!
Rigillis18.blogspot/TK9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.