Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Η Αγλαΐα και τα… Καραγκιοζιλίκια της!!!




Μια από τις ατραξιόν της χθεσινής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα που έγινε με σύθημα «Μένουμε Ευρώπη», ήταν και ότι οι διαδηλωτές ειρηνικά ανέβηκαν πάνω από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιωτου, μέσα στο προαύλιο της Βουλής το οποίο και πλημμύρισαν.
Αυτή η κίνηση όμως δεν άρεσε στους οπαδούς της Ζωής…
Μια από τις φανατικές του ΣΥΡΙΖΑ είναι και η βουλευτής
Επικρατείας ελέω ΕΡΤ, Αγλαΐα Κυρίτση.
Η βουλευτής διαμαρτυρήθηκε εντονότατα στον φρούραρχο της Βουλής γιατί την ώρα που εκατοντάδες πολιτών είχαν μπει στο προαύλιο της Βουλής στο φυλάκιο του κτηρίου οι αστυνομικοί δεν επέτρεπαν την είσοδο στο γιο της. "Δηλαδή ο Άδωνις μπορεί να φέρνει όλους αυτούς στη Βουλή κι εγώ δεν μπορώ να έχω μαζί μου το γιο μου;" φώναξε η κυρία Κυρίτση στον φρούραρχο προειδοποιώντας τον ότι θα διαμαρτυρηθεί στην Πρόεδρο της Βουλής και στους δημοσιογράφους.
Το επεισόδιο έτυχε να παρακολουθεί ένας διαδηλωτής ο οποίος απευθύνθηκε στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντάς της "Αν ήταν τίποτα αναρχικοί με μολότοφ θα τους χαϊδεύατε. Τώρα που διαδηλώνουμε εμείς υπέρ της Ευρώπης σε ενοχλεί. Δεν πειράζει". Ο διάλογος μεταξύ της κ. Κυρίτση και του διαδηλωτή κράτησε για αρκετή ώρα ωστόσο αυτό που έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση είναι το καραγκιοζιλίκι με το εξουσιαστικό  και αυταρχικό της ύφος απέναντι στον φρούραρχο της Βουλής. 
Σημειώνουμε ότι όποιος έχει προσπαθήσει να περάσει εντός του κτηρίου της Βουλής πρέπει να επιδείξει αστυνομική ταυτότητα και ανάλογα σε ποιο γραφείο πηγαίνει του δίδεται ειδικό «πάσο». Το ερώτημα είναι αν ο ενήλικας γιος της κυρίας Κυρίτση επέδειξε ταυτότητα ή δεν είχε μαζί του ταυτότητα, οπότε και γι’ αυτό μπλόκαρε η διαδικασία.
Θυμίζουμε ότι η κυρία Κυρίτση είναι πρώην τηλεπαρουσιάστρια της ΕΡΤ και της open ΕΡΤ, (επιμένουμε στο παρουσιάστρια, για να μη την μπερδεύετε με την δημοσιογράφο κι επίσης Βουλευτή, αλλά εκλεγμένη με σταυρό, Αννέτα Καββαδία), την οποια ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κατεβάσει υποψήφια στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επιχειρώντας να εκμεταλλευθεί την αναγνωρισιμότητά της.  Φυσικά απέτυχε και στις εθνικές εκλογές την κατέβασε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ως εξέχουσα προσωπικότητα… και ως φίλη της Ζωής στα κάγκελα της ΕΡΤ .
Να την χαίρονται!!!
Rigillis18.blogspot/ N. Δαυλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.