Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ- «Ελλάς- Ευρώπη- Δημοκρατία» βροντοφώναξαν χιλιάδες Αθηναίοι με μια φωνή



Χιλιάδες πολιτών της Αθήνας βρέθηκαν απόψε στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από τη Βουλή, στο Σύνταγμα, για να δηλώσουν με μια φωνή ότι οι Έλληνες «Μένουμε Ευρώπη».
Στόχος του λαού είναι να πιέσει την κυβέρνηση να αποφύγει με κάθε τρόπο τη ρήξη με τους εταίρους μας στην ευρωζώνη αλλά και με την παρουσία του να δώσει απάντηση σε εκείνους – ευτυχώς αποτελούν μειοψηφία- που δηλώνουν «εραστές» της δραχμής.
Παρών στην συγκέντρωση και ο 97χρονος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος με τον τρόπο αυτό θέλησε να στείλει μήνυμα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ δήλωσε ότι «η Ελλάδα είναι και θα μείνει Ευρώπη».
Το στοιχείο της νέας συγκέντρωσης εκτός από τους δεκάδες χιλιάδες κόσμου,
και την απουσία οποιασδήποτε κομματικής σημαίας, είναι η ισχυρή παρουσία της αστυνομίας, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Οι συγκεντρωμένοι κρέμασαν μια τεράστια ελληνική σημαία από το περιστύλιο, πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη, ενώ φώναξαν συνθήματα όπως «Ελλάς - Ευρώπη - Δημοκρατία» και τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο, ενώ συνεχώς σφυρίζουν με τις σφυρίχτρες που έχουν μαζί τους.

Γύρω στις 8 το απόγευμα, παρά το ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, μην επιτρέποντας στους διαδηλωτές να ανέβουν πάνω στην πλατεία, όπως συνέβη κατά την χθεσινή διαδήλωση των αντιμνημονιακών.

Rigillis18.blogspot/ Παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.