Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Και ο 97χρονος Κώστας Μητσοτάκης στην αποψινή συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη»- Όλοι να δώσουμε το παρόν- Για την Ελλάδα- Για την Ευρώπη – Για τη Δημοκρατία



Το παρόν στη σημερινή μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την παραμονή της Ελλάδος στην ευρωζώνη, με το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη», αναμένεται να δώσει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε μόνος του από τους συνεργάτες του να παραστεί στη συγκέντρωση, γιατί θεωρεί ότι μπορεί να λειτουργήσει ως όπλο στα χέρια του κ. Τσίπρα από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει ως τελική της απόφαση και θέση ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει γνώση πόσο μπορεί να βοηθήσουν οι λαϊκές συγκεντρώσεις αν χρησιμοποιηθούν σωστά, αφού ο ίδιος ως πρωθυπουργός είχε χρησιμοποιήσει ως μέσον πίεσης τις περίφημες λαοσυνάξεις για το Σκοπιανό.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός είχε διαπραγματευθεί το 1992 τη συμφωνία του Μααστριχτ, που οδήγησε στην ευρωπαϊκή νομισματική ενοποίηση και στην ευρωζώνη.
Η παρουσία του 97χρονου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην αποψινή συγκέντρωση, έχει τη δική της σημειολογία και δείχνει σε πόσο κρίσιμο σημείο βρίσκεται η παρουσία της Ελλάδος στη ζώνη του ευρώ.
Rigillis18.blogspot/ Παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.