Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Σωσίβιο στον Ρουσόπουλο αναζητεί τώρα ο Σαμαράς- Τον διορίζει σύμβουλο επικοινωνίας



Σαν βόμβα έσκασε στο εσωτερικό της ΝΔ η πληροφορία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα iefimerida.gr ότι ο Θόδωρος Ρουσόπουλος αναλαμβάνει σύμβουλος επικοινωνίας του Αντώνη Σαμαρά!
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα «ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντά του στο άμεσο χρονικό διάστημα, ενώ, την πρόταση έκανε ο Αντώνης Σαμαράς μέσω του Δημήτρη Σταμάτη.
Η κίνηση αυτή δείχνει ότι μια μερίδα της καραμανλικής πτέρυγας
στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία του κόμματος.
Σημειωτέον ότι η κίνηση αυτή έρχεται μετά από το ραντεβού που είχαν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, μια συνάντηση που είχε ξεχωριστή σημασία».
Το ερώτημα είναι αν η κίνηση αυτή γίνεται με τις ευλογίες του Κ. Καραμανλή ή αν ο πρώην πρωθυπουργός έχει αποδεσμευθεί από την επικοινωνιακή συνεργασία που είχε με τον Θ. Ρουσόπουλο. Αυτό βέβαια θα φανεί τις επόμενες ημέρες όχι μόνο από τις διαρροές που θα γίνουν από συνεργάτες του κ. Καραμανλή αλλά και από τη στάση του επίσης, πρώην εκπροσώπου του πρώην προέδρου της κ. Ευάγγελου Αντώναρου ο οποίος το τελευταίο διάστημα ξιφουλκούσε μέσω των social media εναντίον του κ. Σαμαρά.
Στο εσωτερικό της ΝΔ πάντως υπάρχουν φανατικοί υποστηρικτές αλλά και φανατικοί αντίπαλοι του κ. Ρουσόπουλου, αφού πολλά στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θεωρούν ότι η μη έγκαιρη απομάκρυνσή του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, έκανε κακό στην κυβέρνηση Καραμανλή.
Το βέβαιο πάντως είναι ότι κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητες του κ. Ρουσόπουλου, που σημαίνει ότι οι «δελφίνοι» θα πρέπει να κάνουν αυτό που ούτως ή άλλως έπρεπε να έχουν κάνει από καιρό, να αναθεωρήσουν δηλαδή την τακτική τους και να συνεννοηθούν.
Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.