Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Βουλευτική και υπουργική ανευθυνότητα εκθέτει τα ΟΥΚ



Μέγα θέμα έγινε το τραγουδάκι με τα συνθήματα που έλεγε η ομάδα των ΟΥΚ και αφορούσε στην κατάληψη της Κωνσταντινούπολης από τις ελληνικές δυνάμεις!!!
            Λες και δεν ξέρουμε ότι τόσο στα ΟΥΚ όσο και στις υπόλοιπες ειδικές δυνάμεις αυτού του είδους τα τραγουδάκια είναι το καθημερινό ψωμοτύρι.
            Τώρα βέβαια κάποιος βλαξ αξιωματικός τους, τους έβαλε να το τραγουδάνε στην
επίσημη παρέλαση για την εθνική επέτειο. Και καλά αυτός ήταν ανόητος και δεν μπορούσε να αντιληφθεί τις επιπτώσεις των πράξεών του. Αυτή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που υποτίθεται για να είναι βουλευτής έχει κι ένα δράμι πολιτικής αντίληψης γιατί πήγε κι έκανε Ερώτηση; Για να δώσει δημοσιότητα στο περιστατικό κι επιχειρήματα στους τουρκαλάδες; Όχι ότι δεν έχουν ευθύνες οι δημοσιογράφοι που αντί να «θάψουν» το θέμα του έδωσαν πολιτική διάσταση… Αλλά έτσι είναι αυτή η χώρα. Κάνει την τρίχα τριχιά γιατί δεν υπάρχει η στοιχειώδης λογική.
            Και επειδή ενός κακού μύρια έπονται, το κακό το συνέχισε ο υπουργο- πρόεδρος Πανούλης, ο οποίος αντί να πει ευθαρσώς «σιγά και τι έγινε; Μήπως και οι Τούρκοι αντίστοιχα τραγούδια δεν λένε για τα ελληνικά νησιά και την Κύπρο;», προσπάθησε – ως γνήσιος πανούλης- να αποποιηθεί κάθε ευθύνης και ισχυρίσθηκε ότι το βίντεο ήταν από την περσινή παρέλαση. Σαν δεν ντρεπόμαστε…
            Υπουργο- πρόεδρε Πανούλη… Στα μέζεά μας (ή μάλλον τα μήδεά μας) τι λένε οι Τούρκοι. Απλά φρόντισε τα εν οίκω να μη βγαίνουν εν δήμω στις παρελάσεις…

ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.