Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Τα πυρά σαμαρικών συγκεντρώνει ο Δένδιας



Τις περισσότερες επιθέσεις από το σαμαρικό μπλοκ από κάθε άλλον από τα στελέχη που ζήτησαν Συνέδριο, δέχεται καθημερινά ο Νίκος Δένδιας.
Ούτε λίγο ούτε πολύ τα «παπαγαλάκια» της Συγγρού τον χαρακτηρίζουν «αχάριστο» γιατί ο Σαμαράς τον έκανε υπουργό.
Αλλά για να μη ξεχνιόμαστε τον Νίκο Δένδια υπουργό τον έκανε ο Κώστας Καραμανλής και μάλιστα υπουργό Δικαιοσύνης. Και πέρα από την επεισοδιακή απόδραση με το ελικόπτερο, την πρώτη εβδομάδα της θητείας του, τα πήγε αρκετά καλά. Όπως καλά τα πήγε σε όποιον τομέα του ανέθεσε και ο Αντώνης Σαμαράς. Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που του επισήμαναν όταν ο Σαμαράς τον τοποθέτησε υπουργό Δικαιοσύνης, ότι τον τοποθέτησε σε «ηλεκτρική καρέκλα» για να τον «κάψει» πολιτικά.
Δικαιολογημένα λοιπόν σήμερα το πρωί στην εκπομπή του megaMega Σαββατοκύριακο» είπε:

"Τι ειδους χάρη μου έκανε ο κ. Σαμαράς. Πού το 2012 με έβαλε σε ένα υπουργείο βόμβα το οποίο δεν ανελάμβανε κανείς και κατόπιν με αντικατέστησε από το υπουργείο Ανάπτυξης σε 100 μέρες για τα κόκκινα δάνεια;" αναρωτήθηκε ρητορικώς.
Πάντως επειδή ο κ. Δένδιας τώρα φαίνεται αρχίζει να μαθαίνει τις μεθόδους της Συγγρού και της παρέας Σαμαρά, καλό είναι να μη παραξενεύεται και να πάρει αδιάβροχο για τη «λάσπη» που πρόκειται να δεχθεί.
Ο πόλεμος εναντίον του, μόλις ξεκίνησε…
Ν. Δαυλός

1 σχόλιο:

  1. Πετυχημένος, αλλά γιατί παράτησε την Κέρκυρα; Τον ξέρουν καλύτερα ή έχεις βλέψεις ως αρχηγός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.