Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Βγάζει την… ώχρα κατά Δένδια ο Σαμαράς

Στο στόχαστρο του Σαμαρά, της Συγγρού αλλά και των σαμαρικών blogs έχει μπει ο Νίκος Δένδιας, επειδή… τόλμησε να ζητήσει τη σύγκληση εκτάκτου Συνεδρίου για να εξετασθούν τα αίτια της ήττας της ΝΔ.
Φυσικά στον πόλεμο κατά του κ. Δένδια μπήκε και το γνωστό μίσθαρνο της Συγγρού που ο ιδρυτής του από υπάλληλος του Μητσοτάκη έγιναν αυτός και οι διάδοχοί του κολαούζοι του Σαμαρά.
Καλεί λοιπόν τον κ. Δένδια να απαντήσει σε ποια ΝΔ ήταν αυτός. «Δεν ήσουν μέλος των κυβερνήσεων υπό τον Αντ. Σαμαρά; Τότε τα έβλεπες όλα καλά; Ωστόσο, μπορεί η
ηγεσία να θεωρεί ότι είναι αχάριστος, αφού την υπονομεύει, αλλά και οι άλλοι δελφίνοι τον έχουν απέναντι», επισημαίνει.
Ωστόσο ο κ. Δένδιας, σύμφωνα με πληροφορίες έχει λάβει τις αποφάσεις του και είναι προφανές ότι από τη στιγμή που τον στοχοποίησε προσωπικά ο κ. Σαμαράς, είναι αναγκασμένος να υπερασπισθεί την αξιοπρέπειά του μη έχοντας τίποτα πλέον να χάσει σε έναν πόλεμο με το σαμαρικό καθεστώς.
Όσο για τους λοιπούς δελφίνους, προσωπικά δεν βλέπω κανέναν να κινείται.
Τέλος για τα περί αχαριστίας στον κ. Σαμαρά θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα: Δηλαδή ο υπουργός μιας κυβέρνησης δεν δικαιούται να επισημάνει στον πρόεδρο του κόμματός του τα λάθη του αν βλέπει ότι οδηγεί το σκάφος στα βράχια; Δεν είναι συνυπεύθυνοι όσοι δεν μιλούν; Όσοι προτιμούν τη σιωπή;
Ν. Δαυλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.