Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Το επετειακό σήμα της ΝΔ για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της


Στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που έγινε στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το επετειακό έβλημα της γαλάζιας παράταξης, με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση της.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας ανέφερε ότι «μπροστά μας έχουμε ένα διπλό ορόσημο που αξίζει να τιμηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο για αυτό και ένα ξεχωριστό έμβλημα θα μας συντροφεύει στο εξής. Αφιερωμένο στην επέτειό μας, με σήμα των δοξασμένο τίτλο της Νέας Δημοκρατίας, τον αριθμό 50 του χρυσού Ιωβηλαίου της και στην κορυφή τη φλόγα του

γαλάζιου πυρσού, αυτού που καίει στις καρδιές μας φωτίζοντας το αύριο».

Επίσης, τόνιζε πως το «νέο σύμβολο είναι αφιερωμένο στους καθημερινούς μαχητές της ευθύνης και της προσφοράς για μία καλύτερη Ελλάδα».

«Είναι αυτός ο πυρσός που μας συντρόφευε όλους στα πρώτα μας βήματα και στους πρώτους μας αγώνες για την παράταξή μας. Και νομίζω ότι για όλους μας τους παλαιότερους, αλλά και τους νεότερους, είναι πράγματι αυτές οι στιγμές συγκίνησης, καθώς μέσα από αυτή την εικόνα νιώθουμε όλοι να περνούν χρόνια μια συναρπαστικής διαδρομής», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.