Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Η ανακοίνωση Μητσοτάκη για Καραμανλή

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Κώστα Καραμανλή πως δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον πρώην πρωθυπουργό για τη διαχρονική προσφορά του στην παράταξη και στον τόπο.

Παράλληλα, τόνισε «είμαι σίγουρος ότι, απ’ όπου και αν βρίσκεται, θα συνεχίσει να αφιερώνει όλες του τις δυνάμεις για το καλό της Ελλάδας και της μεγάλης μας παράταξης».

Η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη:

 «Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Καραμανλή για τη διαχρονική προσφορά του στην παράταξη και

στον τόπο. Προσωπικά, μάλιστα, δεν ξεχνώ ότι υπό τη δική του κομματική ηγεσία εντάχθηκα στην πολιτική.

Γνωρίζω ότι έχει πάντα στην καρδιά του τη Νέα Δημοκρατία. Πολύ περισσότερο σήμερα, που η καμπή στη δική του πολυετή διαδρομή συμπίπτει με το άνοιγμα νέων και αισιόδοξων οριζόντων για την πατρίδα και το κόμμα μας.


Γι’ αυτό και είμαι σίγουρος ότι, απ’ όπου και αν βρίσκεται, θα συνεχίσει να αφιερώνει όλες του τις δυνάμεις για το καλό της Ελλάδας και της μεγάλης μας παράταξης. Και θα είναι παρών στη μεγάλη εκλογική μάχη που ξεκινά».


<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/politiki/mitsotakis-thelo-na-eyharistiso-ton-kosta-karamanli-gia-ti-diahroniki-prosfora-toy-stin">Μητσοτάκης για Καραμανλή: Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να αφιερώνει τις δυνάμεις του για την παράταξη - iefimerida.gr</a></p>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.