Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Η Λίνα Κλείτου με μια ανάρτηση και μια υπενθύμιση αποδόμησε πλήρως τον Τσίπρα!

 Μια πολύ σωστή επισήμανση έκανε η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου, στο λογαριασμό της στο facebook. Σας τη μεταφέρουμε αυτούσια:
 
"Το 2013 ο αείμνηστος Σταυρίδης, που έπασχε απο βαριάς μορφής καρκίνο, πέταξε με το jet του Μελισσανίδη, σε νησί του Ιονιου.Εξαναγκαστηκε σε παραιτηση μετα τον σάλο των
Συριζαΐκών αντιδρασεων. Το 2019, ο ξετσίπωτος Τσίπρας με 102 καμμένους στο Μάτι, φεύγει για κρουαζιέρα με το κοτερο της Παναγοπούλου γιατι ήταν κουρασμένος!!!Ο Τσίπρας δεν παραιτείται. Δεν βρίσκει το λόγο".
Η ίδια σε άρθρο της στο tomanifesto.gr με τίτλο "Εχω και κότερο… πάμε μια βόλτα;", έγραψε τα εξής:

Όταν ένας ηγέτης αισθανθεί ότι συνομίλησε με την ιστορία, θεωρεί ότι δικαιωματικά αποκτά ένα υπερβατικό μέγεθος που του επιτρέπει να κάνει πράξη την αντίκρουση. Χωρίς να θεωρηθεί ότι ξεφεύγει των αρχών του. Γιατί ένας ηγέτης που εκτιμά ότι κέρδισε με το σπαθί του την ιστορική καταγραφή, δεν φοβάται το αρνητικό πρόσημο της συναλλαγής με την τρυφηλότητα του βίου της διαπλοκής.

Αυτά λένε τα εγχειρίδια των ηγεμόνων. Ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, όποιος και αν είναι αυτός…
Από χθες οι φωτογραφίες του πρωθυπουργού να ..χαλαρώνει σε πολυτελές κότερο γνωστού εφοπλιστή που προσφάτως εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο, κατέλιπε όμως σύζυγο στην φιλόξενη και ευρεία κυβερνητική αγκάλη, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
Ταυτόχρονα άνοιξαν πάλι την κουβέντα, για το αν είναι ή δεν είναι ο Αλέξης, ο Μέγας Αριστερός Τιμονιέρης, αν είναι fake news, αν έγινε η κρουαζιέρα της πρωθυπουργικής χαλάρωσης μετά την τραγωδία στο Μάτι και το άθλιο show στο Συντονιστικό και άλλα πολλά.
Η φωτογραφία, είναι το τρίτο μεγάλο χαστούκι που τρώει προσωπικά ο πρωθυπουργός σε λιγότερο από μια εβδομάδα.
Ξεκίνησε με την πολιτική αλητεία Πολάκη κατά Κιμπουρόπουλου, συνεχίστηκε με την αποκάλυψη της επικοινωνιακής κτηνωδίας της κυβέρνησης το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι, από το ντοκυμαντέρ του Α. Παπαχελά και τώρα έρχεται το τελικό χτύπημα.
Η απόλυτη προσωπική αναλγησία του Πρωθυπουργού, ο οποίος άφησε την διαχείριση της στάχτης και έπλευσε σε μέρη παραδεισένια για να αλλάξει τον αέρα του.

Ο Αλέξης που υπερηφανεύεται για το τριάρι στην Κυψέλη!
Ο Αλέξης, που ο εκλιπών πατέρας του σύμφωνα με καταγγελίες έκανε καριέρα και λεφτά με εργολαβίες της Χούντας. Ακόμα δεν ακούσαμε διάψευση γι αυτό.
Ο Αλέξης, που περνά τα καλοκαίρια του σε βίλα μεγαλοεφοπλιστών, είχε ξανακάνει το ίδιο και στις αρχές του πρωθυπουργικού του βίου, τότε που σκίαζε την χώρα μια άλλη τραγωδία.
Ήταν, μετά την επιβολή capital controls που κατέστρεψαν και καταστρέφουν την οικονομία, -αφού δεν ήρθησαν ποτέ καθολικά-, ήταν μετά την εφαρμογή του τρίτου, επαχθέστερου και παντοτινού μνημονίου, που είχε αποφασίσει, λένε οι πληροφορίες, να χαλαρώσει λιγάκι από την πίεση . Είχε να αντιμετωπίσει μέσα σε όλα και την Περιστέρα που έκλαιγε γιατί ο ανάλγητος πρωθυπουργικός σύντροφος είχε μετατρέψει το Όχι σε , ναι . Τότε λοιπόν, διακριτικά λέει το ρεπορτάζ, είχε κάνει μια προσομοίωση.
Αφού πουλούσε που πουλούσε αριστερές τρίχες στο εύπιστο πόπολο, εμπιστεύτηκε την χαλάρωσή του στο κότερο επιχειρηματία που πουλούσε και φύτευε τρίχες. Όμως, όταν έγινε γνωστό, επιστρατεύτηκε ο Πολάκης. Για να γλυτώσουν την κατακραυγή, τον πήρε με μια τράτα, έβγαλαν και μερικές φωτογραφίες και ενισχύθηκε το πρόσημο της λαϊκότητας του αριστερού αγωνιστή.
Ας ξαναγυρίσουμε όμως, στη συνομιλία με την ιστορία.
Το περασμένο καλοκαίρι πράγματι ο κ.Τσίπρας κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ. Συνομολόγησε, μετά παγκοσμίων επαίνων και δημοσίων θεαμάτων, τον οικονομικό εγκλωβισμό της χώρας σε μνημόνια μέχρι το 2060, την υποθήκευση του δημοσίου πλούτου για 99 χρόνια και έκλεισε τον κύκλο, με το οριστικό ξεπούλημα της Μακεδονίας. Το ότι κάηκαν και 102 άνθρωποι, ήταν μια στραβή στην βάρδια που θόλωσε προς στιγμή την εικόνα, αλλά εκτιμήθηκε ότι θα ξεπεραστεί εύκολα…
Γιατί ήταν ο Αλέξης που η ιστορία συνομιλούσε μαζί του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος την αγνοούσε παραδειγματικά..
Υπ αυτήν την έννοια, είναι περίπου αντιπολιτευτική αθλιότητα να αρνείται κάποιος, το δικαίωμα σε ένα πολιτικό διαμέτρημα αυτού του βεληνεκούς, να επιλέγει τον τρόπο των διακοπών του. Είναι λαϊκισμός και φτηνό κουτσομπολιό!!!
Άλλωστε η αριστερά έχει επιβάλλει ένα δεδομένο. Αλήθεια και δίκαιο, είναι ό,τι συμφέρει το κόμμα και τον ηγέτη του. Το έκαναν οι κομμουνιστές .Δεν θα το κάνουν οι μεταμοντέρνοι νεομπολσεβίκοι που δηλώνουν επιπροσθέτως και Προοδευτική Συμμαχία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.