Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Προειδοποίηση ΝΔ σε Παππά να ετοιμάζεται για απολογία, μετά τις καταγγελίες Κοντομηνά

Οι καταγγελίες του Δημήτρη Κοντομηνά ότι άνθρωπος της κυβέρνησης του ζήτησε να πάρει το 51% του καναλιού και τέσσερις πολιτικές εκπομπές για να προβάλλεται το έργο του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσαν την αντίδραση της ΝΔ, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

 «Οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για
τον διαγωνισμό – παρωδία, για τις τηλεοπτικές άδειες του Υπουργού – καναλάρχη κ. Παππά.

Για όλα αυτά – και για πολλά άλλα – ο κ. Παππάς ας ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή».

Ο κ. Κοντομηνάς "εισέβαλε" κυριολεκτικά στο πλατώ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και  είπε τα εξής:

«Ο κύριος Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αυτός "σκοτώθηκε" τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;».
«Ηθελε να σου αρπάξει το κανάλι από τα χέρια», είπε ο Δήμος Βερύκιος.
Ο κ. Κοντομηνάς πρόσθεσε: «Οι άνθρωποί του, αυτός που υποστήριζε, χωρίς δεκάρα να 'χουν -μη λέμε ονόματα- ήρθε και μου λέει: "Θα μου δώσεις το 51 %". Λέω "τι άλλο θέλεις;". Λέει: "Θέλω τέσσερις εκπομπές την εβδομάδα, πολιτικές. Να βλέπει ο κόσμος τι καλά που πάμε". "Άλλο τίποτα θέλεις;" τον ρώτησα. Μου λέει: "Θέλω το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων". "Πήγαινε στο καλό, αγόρι μου. Το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους"».
«Το κανάλι ανήκει στον κόσμο, στους εργαζόμενους και σε μένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει, κ. Παππά», κατέληξε ο κ. Κοντομηνάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.