Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ως ο επόμενος Πρωθυπουργός έγινε δεκτός στο Μεσολόγγι ο Κ. Μητσοτάκης (Φωτορεπορτάζ)

Πηγή:aixmi-news.gr
Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι Μεσολογγίτες στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη πριν από λίγο.
Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το δήμαρχο Ν. Καραπάνο, ο οποίος μαζί με τους αντιδημάρχους τους βουλευτές Μ. Σαλμά και Κ. Καραγκούνη, τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης και κομματικά
στελέχη τον υποδέχθηκαν στην Πινακοθήκη. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη χαρά του που ξαναβρέθηκε στο Μεσολόγγι, ενώ ο δήμαρχος του ανέφερε εν συντομία τα προβλήματα, εστιάζοντας κυρίως στη μείωση των πόρων για την αυτοδιοίκηση, ζητώντας του να αλλάξει πολιτική όταν θα αναλάβει τα ηνία της χώρας, προβλέποντας παράλληλα ότι σύντομα θα είναι ο Πρωθυπουργός. Ο δήμαρχος του προσέφερε και κάποια αναμνηστικά δώρα από το Μεσολόγγι.
Αργότερα ο πρόεδρος της Ν.Δ. περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, συνομιλώντας με τον κόσμο που συνάντησε στα καφέ και τα άλλα καταστήματα, δεχόμενος τα παράπονα κυρίως των ηλικιωμένων για τις μειώσεις στις συντάξεις τους, που αρκούν μόνο για τον καφέ τους, όπως του είπε ένας ηλικιωμένος Μεσολογγίτης που έπινε τον καφέ του με την παρέα του σε καφετέρια του κέντρου. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό και οι περισσότεροι εξέφρασαν την επιθυμία να είναι εκείνος ο επόμενος Πρωθυπουργός, την οποία συνόδευσαν με τις ανάλογες ευχές, καταθέτοντας παράλληλα και τα αιτήματά τους για καλύτερες συντάξεις και δημιουργία θέσεων εργασίας, καθώς η ανεργία πλήττει και την περιοχή του Μεσολογγίου.
Οι περισσότεροι φυσικά του ζήτησαν καλύτερες συνθήκες για τη χώρα η οποία τα τελευταία χρόνια πλήττεται από την χειρότερη οικονομική κρίση όλων των εποχών. Αυτό που του επισήμαναν επίσης ήταν να μην τους κοροϊδέψει όπως η σημερινή κυβέρνηση. Ο κ. Μητσοτάκης άκουσε με προσοχή όλους εκείνους που τον πλησίασαν και ήταν ιδιαίτερα φιλικός μαζί τους, ενώ λίγο περισσότερο στάθηκε σε ένα κατάστημα όπου ασχολήθηκε με ένα παιδάκι που βρισκόταν εκεί στο καροτσάκι του μαζί με τη μητέρα του.
Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στον πρόεδρο η επίσκεψή του στην επιχείρηση παραδοσιακής ποτοποιίας του Παντελή Τρικενέ όπου ο ιδιοκτήτης έκανε μια ιστορική αναφορά στην ίδρυση της επιχείρησης η οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα το ύφος της ακόμα και την παλιά επίπλωση. Ο κ. Μητσοτάκης γεύτηκε και το εκλεκτό και πολύ γνωστό ούζο Τρικενέ.
Τέλος, επισκέφθηκε το Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος» όπου ξεναγήθηκε στο χώρο από τον ιδρυτή Νίκο Κορδόση ο οποίος του ανέφερε εν συντομία την ιστορία του κάθε εκθέματος, προσφέροντάς του παράλληλα αναμνηστικά δώρα, μεταξύ των οποίων και ένα έργο από αλάτι δημιουργία του Βαγγέλη Ρόμπολα. Ο κ. Μητσοτάκης ευχαριστώντας τον κ. Κορδόση είπε ότι το έργο αυτό, θα το τοποθετήσει στο καινούργιο του γραφείο πιστεύοντας ότι θα του φέρει γούρι…
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

foto: onair.gr

1mitsotakis_messolonghi_onairnews 2mitsotakis_messolonghi_onairnews 3mitsotakis_messolonghi_onairnews 4mitsotakis_messolonghi_onairnews 5mitsotakis_messolonghi_onairnews 6mitsotakis_messolonghi_onairnews 7mitsotakis_messolonghi_onairnews 8mitsotakis_messolonghi_onairnews 9mitsotakis_messolonghi_onairnews 10mitsotakis_messolonghi_onairnews 11mitsotakis_messolonghi_onairnews 12mitsotakis_messolonghi_onairnews 13mitsotakis_messolonghi_onairnews 14mitsotakis_messolonghi_onairnews 15mitsotakis_messolonghi_onairnews 16mitsotakis_messolonghi_onairnews 17mitsotakis_messolonghi_onairnews 18mitsotakis_messolonghi_onairnews 19mitsotakis_messolonghi_onairnews 20mitsotakis_messolonghi_onairnews 21mitsotakis_messolonghi_onairnews 22mitsotakis_messolonghi_onairnews 23mitsotakis_messolonghi_onairnews 24mitsotakis_messolonghi_onairnews 25mitsotakis_messolonghi_onairnews
View as galleryView as list

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.