Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ντόρα: Θα ζητήσω τη σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής

"Η προσπάθεια του Ερντογάν να ελέγξει τις ένοπλες δυνάμεις μπορεί να καταλήξει στο να χρησιμοποιήσει έναν κοινό εχθρό", δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε ότι σκοπεύει να ζητήσει  σύγκληση συμβουλίου εξωτερικής πολιτικής, διότι την ανησυχούν ιδιαίτερα οι τουρκικές προκλήσεις.
Μιλώντας στο ρ/σ του Alpha, η συντονίστρια Εξωτερικών της Ν.Δ σχολίασε  και τον διαγωνισμό για
τις τηλεοπτικές άδειες. Έκανε λόγο για "πρωτοφανές φιάσκο" και τόνισε πώς "δεν έχει βρεθεί ένας συνταγματολόγος να λέει ότι ο νόμος αυτός είναι συνταγματικός", ενώ συμπλήρωσε ότι "ο διαγωνισμός αυτός κατέληξε και επί της ουσίας σε τεράστιο φιάσκο. Η υπόθεση Καλογρίτσα αφορά τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε ο έλεγχος και ο ίδιος ο Διαγωνισμός".
Για τις δημοσκοπήσεις, η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι "είναι η πρώτη φορά που αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός από τον εν ενεργεία πρωθυπουργό. Καταλαβαίνετε τι οργή υπάρχει στον Έλληνα πολίτη".
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μήνυμα της ΝΔ, αλλά και στις αλλαγές που έχει φέρει στο κόμμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
"Ξέρει η Ν.Δ. ότι απευθύνεται σε μία κοινωνία κουρασμένη, αηδιασμένη στο 90% που δεν θέλει να ακούσει για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ. Ένας σοβαρός και ρεαλιστικός πολιτικός λόγος χωρίς λαϊκισμούς έχει την προσοχή των Ελλήνων πολιτών", σημείωσε.
"Δεν έχω δει τόσο φοβητσιάρη πρωθυπουργό από τον Τσίπρα. Έχω δει φοβητσιάρηδες πρωθυπουργούς, αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί", σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή την επίθεση των αστυνομικών στους συνταξιούχους που διαδήλωναν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. και εκτίμησε ότι εξελίξεις θα δρομολογηθούν "γιατί η οργή η οποία υπάρχει στον κόσμο δεν κρύβεται".
Αναφερόμενη στην ΕΡΤ και τον Νίκο Παππά διερωτήθηκε:
 "Γιατί όλα τα κανάλια μπορούν να τα βγάλουν πέρα κατά την άποψη του κ. Παππά με 400 εργαζόμενους σε αυτόν τον τσιρκονόμο και η ΕΡΤ πρέπει να έχει 2.500 εργαζόμενους και να προσλαμβάνουμε συνέχεια;"
"Αυτές είναι οι σπατάλες του Δημοσίου και τις πληρώνει ο παππούς στον οποίο κόβεται η σύνταξη, από τα κομματικά τερτίπια του κ. Τσίπρα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.