Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Γιατί πανικοβλήθηκε η κυβέρνηση από τη δημοσκόπηση της ΑΥΓΗΣ

Από την απάντηση της κυβέρνησης στη ΝΔ και στον επικοινωνιολόγο - Σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκη Θεοδωρικάκο, προκύπτει ότι η δημοσκόπηση της ΑΥΓΗΣ "πόνεσε" πολύ.
Γιατί είναι διαφορετικά να βγάζουν τη ΝΔ ως καταλληλότερη να κυβερνήσει τη χώρα τα "βοθροκάναλα" και οι εφημερίδες της διαπλοκής
και αλλιώς να το παραδέχεται δημόσια το κομματικό σου έντυπο, αυτό που εσύ πληρώνεις (ποικιλοτρόπως) για να υπάρχει και να σου κάνει επικοινωνιακή πολιτική...
Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση αρνείται να δεχθεί η κυβέρνηση είναι πως όσο κι αν υβρίσει τη ΝΔ και τον Τάκη Θεοδωρικάκο, το αποτέλεσμα και το συμπέρασμα της δημοσκόπησης που δημοσίευσε η ΑΥΓΗ, δεν αλλάζει... Και το συμπέρασμα είναι ότι η κοινωνία, οι πολίτες, δεν θέλουν πλέον να τους κυβερνά ο Αλέξης Τσίπρας με την ετερόκλητη συμμαχία του.
Επίσης είναι σαφές ότι οι πολίτες θέλουν εκλογές.
Οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει ότι επιβάλλεται να οδηγηθούμε το συντομότερο σε εκλογές για να προλάβουμε την Ελλάδα ζωντανή. Δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου. Κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι για πρώτη φορά οι πολίτες που θέλουν εκλογές αποτελούν πλειοψηφία.
Στη δημοσκόπηση της ΑΥΓΗΣ το 51% εκτιμά το πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές. Και αυτό είναι ίσως το στοιχείο που πανικόβαλε περισσότερο από κάθε τι την κυβέρνηση. Και τούτο γιατί ακόμα και τον Ιανουάριο του 2015 που ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε εκλογές με αφορμή το ζήτημα του Προέδρου της Δημοκρατίας, προσφυγή στις κάλπες επιθυμούσε μόνο το 45%!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.