Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Σήμερα στις 6.00 μ.μ., που η ΝΔ γιορτάζει τα 42α γενέθλιά της, τα εγκαίνια των νέων γραφείων της παρουσία Μητσοτάκη, Καραμανλή, Σαμαρά, Μεϊμαράκη

Σήμερα στις 18.00, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Κώστα Καραμανλή, του Αντώνη Σαμαρά και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας.
Θα έχει προηγηθεί πανηγυρική συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, καθώς σήμερα πριν από 42 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία.
Μέσα σε δύσκολους καιρούς και μόλις δύο μήνες από την πτώση της δικτατορίας, ο Καραμανλής έχοντας διαπιστώσει με το διορατικό του βλέμμα την ανάγκη ύπαρξης στην Ελλάδα ενός σύγχρονου φιλελεύθερου στις απόψεις, κεντροδεξιού κόμματος, ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία.
Ακόμα και με το όνομα που έδωσε στο κόμμα ήθελε να σηματοδοτήσει την έναρξη του
καινούργιου, τις νέες αντιλήψεις και τον ευρωπαϊκό άνεμο που θα έφερνε στην ελληνική κοινωνία.
Σήμερα, 42 χρόνια μετά, από την 4η Οκτωβρίου 1974, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του προς τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής θα αναφερθεί στη συμβολή της ΝΔ στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος κι αμέσως μετά, γύρω στις 18.00, θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς 62, στο Μοσχάτο.Των νέων γραφείων που με την επιλογή τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να δείξει τη στροφή της ΝΔ προς το νοικοκύρεμα, το ρεαλισμό αλλά και την κοινωνία.
Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στην  ιστορική διαδρομή της ΝΔ, από τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή έως σήμερα, και την προσφορά της στην χώρα, καθώς όπως συνηθίζει να λέει, «η ΝΔ είναι η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών», ενώ αναμένεται να κηρύξει πανστρατιά για την πορεία προς τη νίκη στις επόμενες εκλογές.
Στη συνεδρίαση αναμένεται να παραστούν όλοι οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ, τη συμβολή των οποίων, στον αγώνα προς τη νίκη, θα ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.