Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Πανικός στο Μαξίμου από τις δημοσκοπήσεις- Τώρα αμφισβητεί ακόμα και την... ΑΥΓΗ!!!



Πηγή: skai.gr
Το αίτημά της για εκλογές επαναλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή το ανεπίσημο ενημερωτικό σημείωμα του Μαξίμου στο οποίο αμφισβητείται το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue που δημοσιεύτηκε στην Αυγή.

«Ο πανικός
του Μεγάρου Μαξίμου ξεχειλίζει.
Είναι πλέον έτοιμοι να αμφισβητήσουν ακόμη και τη δημοσκόπηση της εφημερίδας “Αυγή”. Είναι προφανώς ξεκομμένοι από τον ελληνικό λαό, που βιώνει μια σκληρή πραγματικότητα υπερφορολόγησης, ανεργίας και εκτροπής» αναφέρει χαρακτηριστικά η Πειραιώς.

Όπως τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, η κοινωνία ζητά έξοδο από την κρίση. Ζητά εκλογές, για να απαλλαγεί από την πιο επικίνδυνη και ιδεοληπτική Κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος».

Σημειώνεται ότι μετά το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue που δημοσιεύτηκε στην κομματική εφημερίδα με το ενημερωτικό σημείωμά της η κυβέρνηση φαίνεται να απευθύνει νουθεσίες προς την Αυγή. Σύμφωνα με τα ευρήματα του βαρόμετρου της Public Issue η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών (85%) πιστεύει ότι τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν προς τη λάθος κατεύθυνση με μεγάλα κοινωνικά στρώματα να είναι δυσαρεστημένα από το κυβερνητικό έργο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.