Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ο Κακλαμάνης αμφισβητεί επιλογές Μητσοτάκη- Περίεργο «αντάρτικο» από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής


Όπως διαβάζουμε αποστάσεις από συγκεκριμένες επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη λαμβάνει δημοσίως ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.
Σε συνέντευξή του (BHMA FM), είπε ότι «είναι χρήσιμο να υπάρχουν μέσα στη Νέα Δημοκρατία άνθρωποι σαν τον Α. Γεωργιάδη. Ωστόσο, προσωπικά, δεν θα τον όριζα αντιπρόεδρο».
Παράλληλα, ζήτησε «να γίνεται κριτική από τη ΝΔ και στην Ευρώπη. Ο Τούσκ, χθες μίλησε για μια Ευρώπη που έχει εγκαταλείψει τις αρχές της».

Όσον αφορά την κριτική στην Ευρώπη και τον ευρωσκεπτικισμό που λανσάρει από παλιά ο κ. Κακλαμάνης, είναι μια άποψη που θέλει προσοχή, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, λόγω ακριβώς των πολλών λαθών και της ανυποληψίας πολλών αποφάσεων της ΕΕ. Κριτική ναι, αλλά με τέτοιο τρόπο που να μην αμφισβητεί την ανάγκη ύπαρξης μιας ενωμένης ευρώπης.
Όσον αφορά την επιλογή του Άδωνη στην αντιπροεδρία της ΝΔ, θα του θυμίσουμε ότι πολλοί βουλευτές δυσαρεστήθηκαν ότι επελέγη ο ίδιος για την  αντιπροεδρία της Βουλής. Γιατί ήταν μια θέση που την «λιγουρεύονταν» (όπως θα έλεγε κι ο Άδωνις) κι άλλοι συνάδελφοι του κ. Κακλαμάνη.
Η διαφορά είναι ότι εκείνοι δεν βγήκαν να αμφισβητήσουν δημοσίως την επιλογή του προέδρου τους…
Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.