Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Τσίπρας δίχως Τσίπα- Άθλια η συμπεριφορά του Γραφείου του Πρωθυπουργού!!!


''Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν οι διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου για τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη σημερινή τους συνάντηση. Πηγές της Συγγρού επεσήμαιναν το γεγονός ότι οι διαρροές πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης, κάτι που χαρακτήρισαν ως «προβληματικό» και «απρεπές».
«Αν έχουν μια ειδική ικανότητα οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργό , με τρόπο μεταφυσικό να έχουν γνώση τί έλεγε ο κ. Μητσοτάκης στην κλειστή συνάντηση, οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα αυτονομούνται υποσκάπτοντας το μήνυμα που ήθελε να δώσει ο Πρωθυπουργός» τόνιζαν στη Συγγρού υπενθυμίζοντας πως κάτι ανάλογο είχε γίνει και κατά τη συνάντηση των Πολιτικών Αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο''.
Το βέβαιο πάντως είναι ότι οι λέξεις "πολιτικός πολιτισμός" είναι άγνωστες για το Μαξίμου.
Αν ο κ. Τσίπρας είχε Τσίπα, θα είχε  ήδη απομακρύνει όσους έκαναν διαρροές
για το τι συζητούσε με τον κ. Μητσοτάκη, ενόσω η συνάντηση ήταν σε εξέλιξη. Το ότι παραμένουν στη θέση τους σημαίνει ότι οι διαρροές ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού.
Αν βέβαια- και αυτό αφορά τον κ. Μητσοτάκη- οι διαρροές ευσταθούν τότε σημαίνει ότι κάποιοι άκουγαν τους διαλόγους μεταξύ Πρωθυπουργού και Αρχηγού Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με ό,τι σημαίνει αυτό.
Και φυσικά υπό τις συνθήκες που επέλεξε να κάνει παραπληροφόρηση το Μέγαρο Μαξίμου δεν συνάδει με όσα, θετικά, είπε ο κ. Τσίπρας υποδεχόμενος τον κ. Μητσοτάκη.
Εκ των πραγμάτων λοιπόν προκύπτει μείζον θέμα. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο, που εξέφρασε τη δυσφορία που επικρατεί στο στρατόπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου, αυτά που αποδίδονται στον πρωθυπουργό για το ΔΝΤ και τους ολιγάρχες, δεν ειπώθηκαν ποτέ στον πρόεδρο της ΝΔ. Φτάνουν μάλιστα μέχρι το σημείο να λένε, στη ΝΔ, ότι, αν είχαν όντως ειπωθεί, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα είχε αποχωρήσει από τη συνάντηση.

rigillis18.blogspot/ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.